Condiționarea părului cu acid lactic

//Condiționarea părului cu acid lactic

Condiționarea părului cu acid lactic

acid lactic

Acidul lactic este unul dintr-un grup de compuși organici denumiți acizi alfa sau AHA. Acest ingredient este folosit pe scară largă în produsele cosmetice pentru păr și, în primul rând, ca exfoliant blând pentru îngrijirea scalpului și pielii.

Acidul lactic este, de asemenea, în mod frecvent încorporat în produsele de îngrijire a părului. Deși este în mare măsură asociat cu produse lactate, acidul este, de asemenea, produs de organismul uman.

Acidul lactic a fost prima dată izolat și descris în 1780 de către om de știință suedez Carl Wilhelm Scheele. S-a găsit inițial în lapte acid. Un secol mai târziu, cercetătorii francezi au descoperit că acidul lactic a fost, de asemenea, produs prin fermentare, ceea ce a permis producția comercială de acid lactic.

Produsele pe bază de acid lactic contribuie la îngrijirea părului

Acesta este utilizat pe scară largă într-un număr de procese industriale, precum și producția de alimente. Este un ingredient din materiale plastice biodegradabile folosit în detergenți și alte produse casnice de curățare. Companiile farmaceutice folosesc acid lactic pentru a ajusta pH-ul din medicamente. Este, de asemenea, găsit în produsele de îngrijire a părului.
Îngrijirea părului

Acidul lactic este un ingredient ce e află în șampon și alte produse de îngrijire a părului. Acesta servește spre atingerea unei serii de scopuri, în funcție de modul în care produsul este formulat. Pentru părul care a devenit uscat și degradat, acidul lactic și alți acizi ușori pot netezi părul, făcându-l mai ușor de pieptănat și aranjat. REZKE Laboratories îți recomandă 63 SAMPON, fiind un produs ce conține acidul lactic care susține îmbunătățirea condiției părului tău.

Acidul lactic este un ingredient care contribuie la restabilirea rezistenței și elasticității părului prin modificarea sarcinii ionice a moleculelor sale. În concentrații ușor mai mari, acidul lactic, de asemenea, poate înlătura o parte din stratul protector de keratină al firului de păr. Acest lucru îmbunătățește capacitatea părului de a absorbi alte ingrediente de restaurare.

De | 2017-02-06T06:42:37+00:00 februarie 6th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza