Susținerea creșterii părului cu Apigenina

//Susținerea creșterii părului cu Apigenina

Susținerea creșterii părului cu Apigenina

apigeninaApigenina este un compus foarte puternic anti-cancer. Aceasta protejează împotriva unei mari varietăți de tipuri de cancer. Aceasta selectează celulele canceroase fiind opuse cu cele necanceroase și, de asemenea, nu este toxică.

Ingredientul este un compus bioflavonoid (în mod specific un flavon), care se găsește într-o mare varietate de plante și ierburi. Este foarte abundent în ceai de mușețel, și exercita efecte de reducere a anxietății atunci când sunt consumate în aceste doze mari. La doze mai mari, ele ar putea fi sedative.

Totuși, apigenina este un ingredient care s-a făcut cunoscut și pentru proprietățile sale de a susține și stimula creșterea părului nostru. Acesta, fiind utilizat în produsele pentru păr, alături de alte ingrediente benefice, va fi mai eficient. Astfel, posibilitățile unor efecte vizibile sunt mai mari.

REKZE Laboratories a decis să utilizeze Apigenina în linia sa de produse ce stimulează căderea și creșterea părului. De exemplu, în 24 SERUM și în 28 SERVETELE.

Studiile clinice multiple sugerează că ingredientul este cunoscut în a avea anti-oxidante, anti-inflamatorii și proprietăți anti-tumorale, pot stimula creșterea unu păr nou, mai sănătos.

Apigenina este un ingredient ce poate susține creșterea părului.

Într-un studiu, folosindu-se  culturi de foliculi piloși organici, apigenina a stimulat alungirea foliculilor de păr. Acesta este un proces necesar pentru faza de anagen de creștere a părului. Apigenina exercită activități anti-inflamatorii.

Într-un studiu , cercetătorii au experimentat că ingredientul dietetic este eficient în a trata dermatita atopică, o afecțiune inflamatorie cronică caracterizată prin leziuni cutanate eczematoase. Tratamentul a atenuat semnificativ dezvoltarea leziunilor cutanate.

Cunoscută în a poseda avea proprietăți preventive împotriva tumorilor cutanate induse de radiațiile ultraviolete, cum ar fi razele soarelui, un studiu care a folosit linii de celule keratinocite umane a constatat că acest ingredient a inhibat COX-2 proteine, a căror supra-expresie joacă un rol important în carcinogeneză.

De | 2017-02-16T06:42:43+00:00 februarie 16th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza