Creșterea părului cu Astressin-B

//Creșterea părului cu Astressin-B

Creșterea părului cu Astressin-B

astressin-BUn rezultat care a fost descoperit accidental de cercetătorii de la Universitatea din California, a putut face o schimbare în viața a milioane de oameni care au fost diagnosticați cu chelie sau căderea și subțierea părului.

Astressin-B s-a descoperit capabil să reactiveze foliculii de păr inactivi ceea ce a dus la restabilirea creșterii normale a părului.

Cum acționează acest ingredient ?

Compusul chimic astressin-B a fost descoperit cum că ar restabili puternic foliculii de păr. Descoperirea a fost făcută în mod accidental în timpul testelor de laborator pe șoareci modificați genetic. S-au demonstrat rezultate asupra părului. De fapt, acest compus chimic nu susține doar creșterea părului, dar, de asemenea, oferă o nouă pigmentare mai închisă decât originalul. Acest ingredient se regăsește în 24 SERUM, produs oferit de REKZE Laboratories.

Astressin-B este un compus chimic ce susține creșterea părului.

În acest studiu, compusul chimic astressin-B,  a fost folosit pentru a obstrucționa CRF. Altfel, s-a dovedit a provoca pe termen lung regenerarea părului uimitoare la șoarecii mutanți care erau stresați cronic.

Dr. Million Mulugeta de la David Geffen School of Medicine at UCLA din Los Angeles, a făcut o analiză în care, pe parcursul proiectului, unii soareci au avut alopecie. Aceasta este adesea cazul celor mai în vârstă, fiind o afecțiune ce presupune căderea părului considerabilă. Rezultatul a fost că eșalonarea, după numai 5 zile de tratament, acest compus a reluat creșterea părului. Și, mai apoi, a dus la un păr mai gros și, de asemenea, o pigmentare mai închisă față de cum arăta părul inițial.

Aceste rezultate au rămas neschimbate pentru următoarele patru luni. Evident, pare a fi  o perioadă de timp destul de lungă, deoarece durata medie de viață a acestor șoarecilor modificați genetic este de numai 2 ani. Așadar, ingredientul funcționează bine și la oameni. Susține creșterea și regenerarea părului, fiind utilizat în componență și cu alte ingrediente benefice. Astfel, se sporește efectul pozitiv.

De | 2017-02-15T18:42:51+00:00 februarie 15th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza