Ataca caderea parului cu un tratament pentru par puternic

//Ataca caderea parului cu un tratament pentru par puternic

Ataca caderea parului cu un tratament pentru par puternic

Cauzele caderii parului sunt multiple atat la barbati cat si la femei si de cele mai multe ori, necesita o lupta continua.  Acest subiect este din ce in ce mai des intalnit si persoanele care au aceasta problema se pot confrunta cu o serie de consecinte psihologice extrem de importante, ca lipsa increderii in sine, anxietate, depresie, fobie sociala sau chiar, in anumite cazuri, pierderea identitatii.

Cu toate ca majoritatea persoanelor cunosc cauzele generale care duc la caderea parului, indiferent de varsta sau de sex, ei pot trece prin aceasta experienta fara sa depisteze cauza principala, deoarece acestea sunt diverse si numeroase.

Caderea parului este cauzata atat de factori interni cat si externi, iar in cazul asta trebuie actionat atat din interior (alimentatie, vitamine, pastile pentru blocarea dht-ului etc), dar si din exterior (sampon, lotiune, balsam).

Din acest motiv REKZE Laboratories este aliatul perfect atunci cand vine de astfel de probleme. Caderea parului poate aparea si ca un efect al varstei, poate fi un factor ereditar sau poate aparea la persoanele care aleg coafurile complicate, care pot avea un efect traumatizant asupra scalpului si parului.

Pentru a combate aceasta problema, trebuie sa aveti in vedere toate aceste aspecte si sa nu neglijati nici unul dintre factorii care determina caderea parului: varsta, medicamentatie, dieta, factorii de mediu, factorii genetici, problemele de sanatate,  stresul, traumatismele asupra scalpului, sarcina, modificarile sezoniere, dezechilibrul hormonal si produsele de curatare a parului neadecvate, atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor. Folosind doar un sampon, tratament pentru par, sau avand o dieta echilibrata nu inseamna ca vom castiga aceasta batalie. Recomandam identificarea cauzelor si mai apoi sa actionam prin rezolvarea acestora, pentru ca la nivelul de testat diverse produse, leacuri, tratamente naturiste etc nu fac altceva decat sa ne indeparteze de rezultatul dorit.

In plus, pentru o diagnosticare corecta si pentru a stii ce trebuie sa folositi este recomandat sa va adresati unui medic dermatolog pentru un control amanuntit.

De | 2018-01-26T08:44:04+00:00 aprilie 22nd, 2017|Caderea Parului|0 Comentarii

Comenteaza