Un balsam pentru păr: Squalane

//Un balsam pentru păr: Squalane

Un balsam pentru păr: Squalane

balsam pentru părSqualane-ul care apare, în mod natural, în corpurile noastre, se află printre cele mai comune lipide produse de celulele pielii umane. Acestea constituie aproximativ 10 la suta din sebumul nostru. Pe suprafața pielii acționează ca o barieră, atât la protejarea pielii împotriva pierderii de umiditate, cât și oferind un scut pentru corp împotriva toxinelor de mediu. Pe plan intern, ficatul produce squalane-ul ca precursor al colesterolului.

Este, de asemenea, un emolient care luptă împotriva îmbătrânirii, fiind bogat în antioxidanți, care sunt utilizați frecvent ca aditiv în produsele pentru păr. Deoarece imită propriile creme hidratante naturale ale corpului nostru, aceasta poate penetra rapid pielea și părul. Ingredientul poate fi absorbit rapid și complet, fără niciun reziduu persistent.

Squalane acționează ca un balsam pentru păr.

43 BALSAM, oferit de REKZE Laboratories este un produs ce conține acest ingredient, pe lângă multe altele ce au rolul de a susține îmbunătățirea condiției părului tău.

Scopul Squalane-ului

Nivelurile de Squalene din corp începe să scadă atunci când suntem la vârsta de 20 de ani. Aplicând produsele ce conțin acest ingredient, va hrăni și va lubrifia suprafața pielii scalpului. Așadar, te poate ajuta să obții o textură a părului și a scalpului moale și ușoară la atingere. Prin urmare acționează ca un balsam pentru păr

Lichidul ușor, inodor are proprietăți antibacteriene și poate fi eficace în tratarea simptomelor eczemelor. Suferinzii de acnee pot reduce producția de ulei în exces, prin utilizarea squalane-ului ca un tratament pentru a echilibra tenul. De-a lungul timpului, folosind squalane-ul, se pot reduce ridurile, elimina cicatrici, inversa daunele UV.

De asemenea, se pot ușura pistruii și șterge pigmentările pielii în timpul luptei împotriva radicalilor liberi. Pe păr funcționează ca un balsam care face ca firele tale să fie lucioase, rezistente și ușor de descurcat la periere. Acest ingredient nu este iritant pentru piele și scalp, decât dacă este utilizat în cantități necorespunzătoare, fapt ce nu se aplică la produsele noastre

De | 2017-02-14T06:42:38+00:00 februarie 14th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza