Top 4 beneficii pentru păr – Glicerină

//Top 4 beneficii pentru păr – Glicerină

Top 4 beneficii pentru păr – Glicerină

beneficii pentru păr

Glicerina este un lichid neutru, incolor cu gust dulce. Glicerina poate fi dizolvată în apă sau alcool, dar nu și în uleiuri. Pe de altă parte, multe substanțe se vor dizolva în glicerină, mai ușor decât în apă sau alcool. Deci, acesta este un bun solvent. Așadar, acest ingredient aduce diverse beneficii pentru păr, fiind utilizat în diverse produse de tip tratament, și anume:

Menținerea lungimii: Este important de știut că doar un păr sănătos poate crește mai repede, atingând lungimea dorită. Deci, nu este niciun folos pentru nimeni să aștepte pur și simplu ca părul să crească. Dacă ai parul deteriorat sau prezinți o cădere a părului ușoară sau severă, poți aplica produse ce conțin glicerina care au variate beneficii pentru păr. Aceste produse au rolul de a îmbunătăți condiția părului și de a hidrata scalpul, precum 43 BALSAM și 63 SAMPON, oferite de REKZE Laboratories. Astfel, șansele pentru un păr mai lung vor crește.

Glicerina este un ingredient ce are diverse beneficii pentru păr

Menținerea umidității: Nu numai pielea, dar, de asemenea, și părul necesită umiditate. Este recomandat să se hidrateze scalpul regulat cu produse pe bază de glicerină; acest lucru va îmbunătăți stratul de piele. Cu ajutorul acestui ingredient, se poate scăpa și de mâncărimea scalpului. Spre exemplu, pielea devine uscată în timpul iernii și de aceea este necesară menținerea umidității. Din cauza uscării scalpului, se poate produce eventual mâncărimea.

Scăparea de mătreață: Mătreața este una dintre problemele majore ale multor indivizi. Astfel, glicerina poate opri această condiție a părului tău printr-o utilizare regulată. Ceea ce e mai interesant este faptul că are proprietăți calmante, care au un efect de răcire asupra pielii capului, ceea ce face mai ușoară eliminarea mătreții

Oprirea firelor despicate: Atunci când părul atinge o anumită lungime sau sunt folosite în exces produse chimice sau pe bază de căldură, părul va prezinta fire despicate. Glicerina ajută, de asemenea, la ameliorarea acestei condiții.

De | 2017-01-29T18:42:37+00:00 ianuarie 29th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza