Căderea părului: beneficiile lincopenului

//Căderea părului: beneficiile lincopenului

Căderea părului: beneficiile lincopenului

Caderea parului: beneficiile licopenului

Căderea părului este întâlnită, de obicei, mai ales la bărbați, femeile fiind mai ferite de acest tip de experiență, din cauza că bărbații pot avea, mai devreme sau mai târziu, chelie. Totuși, subțierea și căderea părului pot fi, de asemenea, frecvente și la femei, fiind la fel de demoralizatore. Motivele pot varia de la simple și temporare, din cauza deficitului de vitamine, la unele complexe, cum ar fi o condiție care stă la baza unei probleme de sănătate.

Lincopenul este un nutrient foarte bogat care se află de multe ori chiar în bucătăria dumneavoastră. Acesta este considerat regele nutrienților, pentru că are diverse beneficii pentru sănătate, în special pentru piele și păr. Mulți oameni nu sunt conștienți de existența și importanța acestui nutrient în dieta lor.  Aici sunt câteva trăsături care plasează Lincopenul printre cei mai importanți nutrienți:

  • este un carotenoid (prezența pigmenților organici care pot fi convertiți în vitamina A)
  • este un fitonutrient (prezența nutrienților organici din plante care sunt conțin antioxidanți și sunt anti-inflamatori)
  • este un antioxidant
  • previne deteriorarea ADN-ului
  • nu poate fi fabricat de către organismul uman și trebuie să fie inclus în dieta fiecăruia
  • dă culoarea roșu la fructe și legume cum ar fi: tomate, pepene verde, papaya și grapefruit roz.
  • este un ingredient solubil în grăsimi

Cum poate influența lincopenul căderea părului

Beneficiile Licopenului pentru părul tau: Părul este, probabil, una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor, mulți dintre ei plătesc o avere pentru problemele părului precum: vârfuri despicate, căderea părului, mătreață etc. Cercetătorii au descoperit până la urmă relația dintre folosirea Lincopenului și sănătatea părului.

Căderea părului, în special la bărbați, este rezultatul unui exces de dihidrotestosteron chimic cunoscut si prin abrevierea DHT.

O cură impotriva căderii părului cu produse bogate în Lincopen reduce excesul de DHT din sistem și încetinește căderea părului și apariția cheliei. Creșterea părului este printre dorințele tuturor oamenilor, în special, a femeilor. Studiile arată că Lincopenul poate determina o creștere sănătoasă a părului, de asemenea. Mai pe larg, Lincopenul are o mare influență asupra sănătății părului, rezolvând chiar și problemele scalpului.

Linia de produse Rekze Laboratories conține acest ingredient, care susține un păr mai sănătos, îmbunătățind condiția părului dumneavoastră cu ajutorul a patru produese și anume: 24 Serum, 28 Servețele, 43 Balsam și 63 Șampon.

 

De | 2017-01-25T06:42:39+00:00 ianuarie 25th, 2017|Caderea Parului|0 Comentarii

Comenteaza