Creșterea părului: Creșterea părului: Carnitine tartrate

//Creșterea părului: Creșterea părului: Carnitine tartrate

Creșterea părului: Creșterea părului: Carnitine tartrate

Carnitine tartrateCarnitine tartrate este un supliment alimentar numit formal Stalean, , L carnitine tartrate, sau L carnitine L tartrate (LCTC). Acest supliment de aminoacizi are proprietăți anti-oxidante și este folosit pentru a combate oboseala, slăbiciunea musculară, să sprijine pierderea în greutate și să stimuleze creșterea părului.

Unii oameni folosesc carnitine tartrate pentru tulburări musculare asociate cu anumite medicamente SIDA. Alții folosesc pentru dificultăți în a concepe un copil (infertilitate de sex masculin), o tulburare de dezvoltare a creierului, numita sindromul Rett, anorexie, sindromul oboselii cronice, diabet, tiroidă hiperactivă, tulburare cu deficit de atenție-hiperactivitate (ADHD ), ulcere de gamba, boala Lyme, și pentru a îmbunătăți performanțele atletice și rezistența.

Carnitine tartrate este un potențial pentru creșterea părului nostru.

Un fapt nefavorabil din viața noastră  este că pe măsură ce îmbătrânim, totul încetinește într-o oarecare măsură. Și, din păcate, acest lucru nu exclude procesul de creștere a părului nostru și calitatea sa ulterioară. În multe feluri, părul (și pielea), este o reflectare a ceea ce transpare în corpurile noastre la nivel celular. De fapt, schimbările naturale care au loc în timp, inclusiv fluxul nostru de sânge. Se produce pierderea reproducerii celulare. Modificările hormonale și dieta pot avea un mare impact asupra sănătății părului nostru.

Carnitine tartrate a fost folosită pentru a promova creșterea părului in vitro, într-un studiu publicat în noiembrie 2007, in „Experimental Dermatology.” In vitro înseamnă că această procedură nu a fost efectuată direct pe un organism viu, ci, într-un mediu controlat, cum ar fi un tub de testare. Acest studiu a arătat că carnitine tartrate a aprovizionat cu energie, fapt ce a determinat tratarea foliculiilor de păr, având ca rezultat stimularea creșterii părului. S-a ajuns la concluzia că această terapie adjuvantă este sigură de utilizat pentru că parului.

REKZE Laboratoris a produs 63 SAMPON. Acesta conține carnitine tartrate, plus multe alte ingrediente ce susțin creșterea și îmbunătățirea condiției părului tău .

De | 2017-02-15T06:42:27+00:00 februarie 15th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza