Produsele pentru păr cu Betaina cocamidopropil

//Produsele pentru păr cu Betaina cocamidopropil

Produsele pentru păr cu Betaina cocamidopropil

produsele pentru păr

Coco betaina este o prescurtare pentru Betaina cocamidopropil chimic. Coco betaina este creată printr-o reacție de cocamidă și glicină betaină. Impuritățile care rezultă din această reacție pot fi controlate prin ajustarea cu atenție a pH-ului în timpul reacției de betainizare și folosind cloracetat  în timpul reacției respective.

Acest produs chimic este frecvent utilizat în săpunuri, precum și în produsele pentru păr. Coco betaina este derivată din ulei de nucă de cocos, care a condus la descrierea sa ca un produs natural. Coco betaina este utilizată, în principal, ca un agent activ, ceea ce înseamnă că acesta este utilizat pentru scopuri ce în mod normal produsele pentru păr obișnuite nu le-ar putea îndeplini, fiind prea dure în contact cu pielea, spre exemplu acest ingredient este folosit în șampoane pentru bebeluși.  Acesta a fost dezvoltat ca o modalitate de a face produsele de curățat mai puțin iritante pentru piele și ochi.

Produsele pentru păr ce susțin întreținerea conțin coco betaină.

Coco betaina este utilizată în produsele pentru păr, nu doar șampon. Coco betaina este frecvent utilizată în soluțiile de baie cu bule sau spray de păr. În produsele de păr, coco betaina va forma un fel de strat care va ajuta la reducerea statică, făcând părul mult mai maleabil la aranjare. REKZE Laboratories oferă produsul 63 SAMPON care conține acest ingredient ce ajută la întreținerea părului.

Coco betaina este ușor de obținut prin reacții chimice simple. Coco betaina nu necesită multă procesare din uleiul de cocos din care este derivat. Acest lucru permite, de asemenea, ca unii să-l descrie ca un demachiant natural. Coco betaina a înlocuit în mare parte cocoamida DEA ca aditiv, pentru că este, în general, mai bine tolerată pe pielea sensibilă. Cocoamida DEA este un alt agent activ de suprafață, care a fost utilizat în mod frecvent în săpun înainte de dezvoltarea de betaină de cocos. Acesta nu mai este frecvent utilizat, deoarece este mai iritant pentru piele.

De | 2017-01-27T06:42:29+00:00 ianuarie 27th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza