Căderea părului – Serenoa Serrulata Extract

//Căderea părului – Serenoa Serrulata Extract

Căderea părului – Serenoa Serrulata Extract

condiția părului tăuCăderea părului atât la bărbați cât și femei se numește alopecie androgenetică, și este comună la toate vârstele. Este cauzată de hormonul testosteron și de transformarea ei într-o moleculă numită DHT. Această modificare produce ca foliculii de par să se micșoreze, ducând la căderea părului. Bărbații au mai mult testosteron decât femeile, asa că această condiție este mai frecventă la ei.

Bărbații se confruntă, în mod tipic, cu un model în formă de M a subțierii părului, cunoscut sub numele de chelie. Subțierea apare, de obicei, peste tot la nivelul scalpului și la femei, dar rareori duce la chelie completă.

Serenoa Serrulata Extract sau Saw Palmetto este un remediu alternativ utilizat pentru a trata căderea părului. Este o plantă cu boabe mici, care a fost folosită de către nativii americani ca medicamente și alimente timp de sute de ani. Există dovezi că acest remediu pe bază de plante poate trata și alte afecțiuni. De asemenea, a fost utilizată pentru a trata căderea părului.

Serenoa Serrulata Extract este un ingredient recomandat pentru condiția părului tău

Cercetările ce demonstrează că Serenoa Serrulata lucrează pentru a trata căderea părului sunt limitate, dar promițătoare. Un extract de fructe de padure – Serenoa Serrulata  poate bloca reductaza 5 alfa, o enzimă care convertește testosteronului în DHT. DHT este molecula responsabilă pentru căderea părului.  Cercetătorii sugerează că acest ingredient poate încetini sau opri căderea părului, de asemenea. De fapt, componentele plantei Serenoa Serrulata blochează activitatea enzimei într-un mod similar ca ingredientele sintetice din medicamentele prescrise pentru căderea părului .

În ciuda cercetărilor limitate, Serenoa Serrulata s-a folosit foarte mulți ani pentru a vindeca multe lucruri, inclusiv căderea parului. Acesta funcționează într-un mod similar cu unele medicamente de prevenire căderea părului.

REZKE Laboratories oferă produsul 63 SAMPON care are în componență Serenoa Serrulata Extract, ingredient ce previne căderea părului și susține o îmbunătățire în condiția părului tău.

De | 2017-02-04T18:42:21+00:00 februarie 4th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza