Creșterea părului cu zinc

//Creșterea părului cu zinc

Creșterea părului cu zinc

creșterea păruluiZincul este un mineral vital pentru un păr sănătos. Află de ce dermatologii recomandă zincul pentru creșterea părului și modul în care consumul de zinc poate preveni căderea părului.

Produsele ce conțin zinc pentru căderea părului vor furniza o cantitate bună de minerale, precum și alte elemente nutritive cheie pentru păr, cum ar fi: biotina, vitamina C și fier. Studiile clinice arată că o doză bună de zinc pentru creșterea parului la femei este de 22 mg.

Cum funcționează zincul pentru creșterea parului?

Pentru a înțelege legătura dintre zinc și creșterea parului, ar trebui să știi mai întâi legătura dintre deficiența de zinc și căderea părului. Unii experți cred, de fapt, că deficiența de zinc poate duce la deteriorarea structurii proteinei care formează foliculul de par. Slăbirea foliculilor poate cauza eventual căderea și deteriorarea părului.

Zincul este cunoscut pentru că susține creșterea părului

Zincul este cunoscut pentru faptul că joacă un rol esențial în producerea ADN-ului și ARN-ului. Acest lucru este necesar pentru diviziunea normală a celulelor foliculului de păr, ceea ce duce la o creștere a părului sănătos.

Zincul, de asemenea, poate ajuta la menținerea nivelului de hormoni echilibrat. Acest lucru ar putea fi unul dintre motivele pentru care este atât de eficient în prevenirea căderii parului. Ca un bonus, zincul, pe lângă faptul că susține o creștere a părului, poate ajuta la eliminarea mătreții de pe scalp, de asemenea. 63 SAMPON este un produs ce conține zinc și este oferit de REKZE Laboratories.

Zincul este o opțiune pentru persoanele care suferă de căderea părului. Dacă pierzi aproximativ 50 până la 100 de fire de păr pe zi este normal. Căderea în cantități mai mari decât valoarea medie este un motiv de îngrijorare.

Pierderea unei cantități anormale de păr pot fi cauzate de: hormoni, genetică, dieta săracă, vârsta, radiații, stres, infecție, produse chimice, scădere în greutate sau boală. De multe ori, pierderea părului este cauzată de o nutriție proastă. Zincul poate ajuta la restabilirea unui păr sănătos și susținerea creșterii acestuia.

De | 2017-01-29T06:42:25+00:00 ianuarie 29th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza