Curățarea părului: Sodium Lauroyl Sarcosinate

//Curățarea părului: Sodium Lauroyl Sarcosinate

Curățarea părului: Sodium Lauroyl Sarcosinate

curățarea păruluiCe este?

Sodium Lauroyl Sarcosinate este derivat din sarcosină, un aminoacid natural care se găsește în corpul uman. De asemenea, îl regăsim și în fiecare tip de material biologic de la animale sau plante. Sarcosina este făcută, cu siguranță, din ulei de nucă de cocos.

  • Ce face ingredientul?

Sodium Lauroyl Sarcosinate este un o substanță foarte bună pentru curățarea părului. Poate fi prezent în demachiant, produse pentru îngrijirea părului și în spuma care ajută la eficiența pastei de dinți.

  • De ce să-l folosim?

Am ales Sodium Lauroyl Sarcosinate, deoarece este foarte blând, dar, de asemenea, foarte eficient. Mai mult decât atât, este inclus în Manualul de Green Chemicals si este aprobat de Total Foods Premium Body Care. Are două ștampile de aprobare care validează încrederea, siguranța și durabilitatea acestui ingredient.

REKZE Laboratories îți recomandă 63 SAMPON, fiind un produs pe bază de SLS ce se dovedește a fi eficient în curățarea părului.

În continuare îți vom prezenta diferența dintre Sodium Lauryl Sulfate și Sodium Lauroyl Sarcosinate, deoarece se face adesea confuzie între cele două ingrediente.

Sodium Lauroyl Sarcosinate este utilizat în produsele pentru curățarea părului.

Acestea pot avea aceleași inițiale (SLS), dar Sodium Lauroyl Sarcosinate și Sodium Lauryl Sulfate nu sunt același lucru. Ambele substanțe au în comun faptul că sunt ambii agenți activi de suprafață și nimic mai mult.

O evaluare cuprinzătoare privind siguranța publică în International Journal of Toxicology consideră că Sodium Lauroyl Sarcosinate nu a fost suspectat  în a fi potențial toxic sau nociv, și nu a avut efecte iritante sau sensibilizante. Se situează mai sus în clasamentul din baza de date EWG, deoarece există preocupări de contaminare cu nitrozamine.

Nitrozaminele sunt o clasă de substanțe chimice, care sunt aproape toate cancerigene, astfel încât aceasta este o preocupare valabilă. Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu produsele noastre. Sodium Lauroyl Sarcosinate este un ingredient pe care îl folosim a fost testat continuu pentru nitrozamine, care s-au găsit cantități detectabile. Mai mult decât atât, noi nu folosim nici un ingredient care ar putea interacționa pentru a crea nitrozamine. Așadar, nu este niciun motiv de îngrijorare.

De | 2017-02-14T18:42:44+00:00 februarie 14th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza