Curățarea părului cu Sodium cocoyl glumate

//Curățarea părului cu Sodium cocoyl glumate

Curățarea părului cu Sodium cocoyl glumate

curățareaCe este?

Sodium cocoyl glutamate este un agent de dispersie sau agent activ de suprafață. Ingredientul este fabricat din ulei de nucă de cocos, palmier sau din glucoză de porumb. Surfactanții au, de asemenea, calități de spumare.  Acestea sunt importante pentru a putea dispersa produsele pentru îngrijirea părului, de exemplu.

Ce face?

Surfactanții sunt utilizați în produsele de curățat pentru a dispersa în mod corespunzător ingredientele. O altă utilizare se referă la asigurarea unei clătiri ușoare și îndepărtarea resturilor (adică excesul de grăsime sau murdărie).

Nu există nici un risc cunoscut asociat cu utilizarea de Sodium cocoyl glutamate. Cu toate că  se recunoaște că nu există doi oameni care să fie la fel, și chiar și cu ingrediente pure și naturale, unele persoane pot dezvolta o reacție alergică. Ca și în cazul oricărui produs, asigură-te că întrerupi utilizarea dacă ai o senzație de disconfort .

Sodium cocoyl glumate este eficient în curățarea părului

Proprietăți Sodium cocoyl glutamate utilizate în produsele pentru păr:

  • Antioxidant – Sodium cocoyl glutamate încetinește oxidarea lipidelor pielii și menține funcția sa de protecție.
  • Înmuiere – păstrează integritatea stratului lipidic al scalpului, menține un nivel normal de pH, conferă  o moliciune, reducând, de asemene, hipersensibilitatea.
  • Curățare – prin proprietățile sale, Sodium cocoyl glutamate prezintă emulsionarea care determină curățarea delicată a părului și scalpului de murdărie și de excesul de sebum. Are proprietăți antibacteriene ușoare.
  • Hidratare – face ca suprafața scalpului să fie hidratată, ajutând la evitarea uscării și degradării

În plus, pe lângă oferirea unui păr și scalp cu o textură moale, Sodium cocoyl glutamate are un pH fiziologic care este aproape de 6, având proprietăți antibacteriene ușoare, care permit reducerea la minim a numărului de conservanți din produsele cosmetice.

Deoarece acidul glutamic este o parte a keratinei umane ca factor de hidratare, Sodium cocoyl glutamate prin compoziția cosmetică este capabil de a spori hidratarea pielii. REKZE Laboratories a dezvoltat o gamă de produse ce au în componență acest ingredient, precum: 43 BALSAM.

De | 2017-02-12T06:42:56+00:00 februarie 12th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza