Degradarea părului: beneficiile cofeinei

//Degradarea părului: beneficiile cofeinei

Degradarea părului: beneficiile cofeinei

degradarea părului

Degradarea părului este experimentată atunci când se face un abuz de produse chimice pentru păr.  Așadar, anumiți factori pot duce la afectarea condiției părului tău, de exemplu: condițiile fizice (schimbările hormonale, de vârstă). De obicei, vopsirea, decolorarea sau stilizarea părului cu diverse produse chimice sau pe bază de căldură pot duce la degradare. Unele produse ce tratează aceste condiții folosesc cofeina ca ingredient principal.

Cafeina este un ingredient care este prezent găsit în frunzele și semințele anumitor plante. Cafeaua, ceaiul și ciocolata conțin în mod natural cofeină, în timp ce multe băuturi răcoritoare și medicamente conțin adaosuri de cofeină. Pe plan intern, cofeina stimulează sistemul nervos și poate crește vigilența mentală și energia fizică. Multe produse cosmetice conțin cofeină ce servesc ca tratament pentru păr

Cofeina prezent în tratamentele pentru degradarea părului

Unele șampoane și tratamente de condiționare folosesc cofeină ca ingredient activ destinat pentru a reduce pierderea părului. Producătorii susțin că produsele pe bază de cofeină pot ajuta la remedierea degradării părului. Acest ingredient susține, de asemenea, prelungirea ciclului de viață al părului și regenerarea acestuia.

Totuși, există mai multe moduri de a expune foliculii de păr la cofeină pentru a stimula creșterea și regenerarea părului. Cofeina consumată prin alimente și băuturi intră în fluxul sanguin și, în cele din urmă, ajunge la foliculii de păr. În plus, foliculii de păr pot absorbi cofeina direct prin aplicarea locală de tratamente îmbogățite cu acest ingredient. Acest lucru ar putea permite expunerea foliculilor de păr la o doză mare de cofeină, fără a provoca efecte secundare care pot apărea din cauza unor doze mari de cafeină, precum ingestia.

Pentru a maximiza rezultatele REKZE Laboratories folosește cofeina în formula produselor 63 SAMPON și 43 BALSAM.  Pe lângă aceste două poduse, poți vedea și 28 SERVETELE, respectiv 24 SERUM.

Previne, tratează cu REKZE Laboratories! Iar dacă ai întrebări te așteptăm să ne lași un comentariu.

De | 2017-01-25T18:42:31+00:00 ianuarie 25th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza