Dezinfectarea părului și scalpului cu Alcool izopropilic

//Dezinfectarea părului și scalpului cu Alcool izopropilic

Dezinfectarea părului și scalpului cu Alcool izopropilic

dezinfectareaEști predispus la tăieturi și răni minore? Dacă ești, atunci trebuie să nu îți fie străină utilizarea alcoolului sanitar. Este o substanță care se folosește și în produsele de îngrijire personală. Alcoolul izopropilic este cel mai popular cunoscut sub numele de alcool care este utilizat în spirt medicinal. În afară de aceasta, alcool izopropilic are alte utilizări, precum în produsele de îngrijire a părului
Alcoolul izopropilic, de asemenea, menționat ca izopropanol, este un lichid incolor și inflamabil, iar dacă ai mirosit alcoolul sanitar, atunci știi cum miroase alcoolul izopropilic. Este, de asemenea, un lichid volatil, astfel încât atunci când recipientul este lăsat deschis, se evaporă repede.

Alcool izopropilic este o substanță foarte frecvent utilizată. Noi o folosim mai des decât suntem conștienți, aproape zilnic. Este folosit în diverse scopuri la domiciliu, precum și pentru diferite procese industriale și aplicații farmaceutice.

Alcoolul izopropilic este utilizat pentru dezinfectarea părului și scalpului.

Microbii și bacteriile dăunătoare care pot duce la boală și infecție sunt, cu siguranță, o problemă. Partea bună este că  alcoolul izopropilic este folosit pentru dezinfectare, astfel încât acesta ucide germenii și bacteriile dăunători. Există diverse produse utilizate în spitale și propriile noastre case care fac uz de alcool izopropilic. Mai departe, în alcoolul sanitar, alcoolul izopropilic este prezent în tampoane cu alcool, care pot dezinfecta tăieturi și răni minore pentru a putea evita infecția.

Uneori, apa pur și simplu nu poate face față singură în anumite produse pentru păr. În timp ce apa este solventul universal, există unele lucruri pe care apa pur și simplu nu se poate dizolva. Alcoolul izopropilic, spre deosebire de apă, poate dizolva mulți compuși non-polari, cum ar fi cloroformul și unele uleiuri, de exemplu: uleiul de emu, uleiul de shea.

Pe lângă dizolvarea eficientă a altor ingrediente, folosirea alcoolului izopropilic dezinfectează scalpul și curăță în profunzime părul. Acesta, folosit în cantățile recomandate, nu provoacă usturimi și nu este toxic. REKZE Laboratories recomandă 43 BALSAM, produs ce conține alcool izopropilic pentru curățare și dezinfectarea scalpului și părului.

De | 2017-02-11T18:42:33+00:00 februarie 11th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza