Întreținerea părului cu Disodium laureth sulfosuccinate

//Întreținerea părului cu Disodium laureth sulfosuccinate

Întreținerea părului cu Disodium laureth sulfosuccinate

Disodium laureth sulfosuccinate

Disodium laureth sulfosuccinate este un produs chimic găsit în produsele pentru păr și piele. Pur și simplu, este un emulgator și un agent de spumare pentru degresare, fiind utilizat în multe șampoane și alte produse de curățare. Nu este o substanță organică, dar, de asemenea, nu e ca și alte substanțe chimice. Deci, nu este periculoasă pentru tine.

Cercetătorii spun că acest ingredient nu are efecte negative asupra sănătății părului sau scalpului. Moleculele sunt mai mari și nu pot penetra pielea în modul în care o fac alți agenți activi de suprafață. Este considerat, așadar, a fi foarte delicat pe piele și este potrivit pentru tipurile de ten mai sensibile.

Este fabricat ca un agent de spumare blând adăugat într-o varietate de șampoane și alte produse de curățat. Este, în general, foarte solubil în apă și poate fi adăugat în orice formulă, fără o reconstrucție a compușilor. Din moment ce nu este sulfatat în producție, nu va conține sulfați, și anume: sarea acidului sulfuric, care este potențial dăunătoare pentru piele.

Disodium laureth sulfosuccinate este un produs ce ajuta la întreținerea părului tău

Disodium laureth sulfosuccinate este cunoscut ca agent activ de suprafață anionică. Agenții activi de suprafață anionică nu sunt folosiți doar în produsele cosmetice, ci și în detergenți industriali găsiți în spălătorii auto, produse de curățare pentru podea sau degresanți de motor. Nu este considerat un agent cancerigen și nu are nicio toxicitate cronică care să fi fost raportată. Disodium laureth sulfosuccinate este utilizat în principal în produsele de curățare, inclusiv la băi cu bule, săpunuri de baie și detergenți, șampoane și cremă de ras. REKZE Laboratories oferă produsul 63 BALSAM ce conține acest ingredient ce servește la întreținerea părului tău.

63 BALSAM ce conține, așadar, acest ingredient va curăța părul într-un mod eficient, fără a fi dăunător pentru tine în vreun fel.

De | 2017-01-30T06:42:32+00:00 ianuarie 30th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza