Efectele argininei asupra părului

//Efectele argininei asupra părului

Efectele argininei asupra părului

efecteleDe-a lungul timpului oamenii se confrunta tot mai des cu probleme ale părului. Atât factorii interni, precum hormonii, stresul sau suplimentele alimentare, cât și factorii externi ca vopsitul, decoloratul sau coafarea afectează creșterea și rezistența firelor de păr. Remediile pentru combaterea acestor efecte sunt numeroase. Unul dintre cele mai eficiente este utilizarea argininei.

Ce este arginina?

Arginina este un aminoacid non-esențial. Este un adevărat energizant al părului care, prin reactivarea micro-circulației, acționează asupra zonelor deteriorate refăcând scutul natural de protecție al părului. Chiar dacă, în mod natural, organismul produce suficientă arginină, în ziua de astăzi este necesară suplinirea sa întrucât, din cauza stilului de viată contemporan, bazat pe viteza de acțiune, se pierde.

Efectele argininei sunt benefice pentru părul tău

Arginina ajută organismul să producă oxid nitric, un stimulent puternic care ajută la creșterea fluxului sanguin și produce un nivel ridicate de energie. Pentru a îngriji părul din interior, aportul de arginina se poate suplimenta prin alimentație.

Adoptarea unei diete echilibrate este esențială pentru un păr sănătos și frumos, însa este posibil ca aceasta să nu fie de ajuns. Metodele moderne de procesare și prepararea alimentelor pot reduce semnificativ cantitatea de nutrienți conținute de acestea.

Stresul poate duce, de asemenea, la scăderea nivelului de substanțe nutritive din organism. În plus, activitatea fizica poate consuma mai rapid unele substanțe nutritive. În general, este indicat ca pe lângă dietă să utilizezi suplimente de arginină, create special pentru menținerea sănătății părului.

O caracteristica de baza a argininei este aceea ca relaxează vasele sanguine. Astfel, se îmbunătățește circulația sanguina de la nivelul scalpului, la baza foliculilor de par.

Produsele de îngrijire ale parului care conțin arginină sunt cunoscute pentru beneficiile pe care acestea le oferă,în special dezvoltarea unui par foarte bogat și întărirea firului de păr.

Efectele argininei sunt benefice, ingredientul fiind prezent în produsele dezvoltate de REKZE Laboratories.

De | 2017-02-02T18:42:45+00:00 februarie 2nd, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza