Uleiul din germeni de grâu pentru păr

//Uleiul din germeni de grâu pentru păr

Uleiul din germeni de grâu pentru păr

germeni de grâuDacă dorești să oprești daunele ce afectează părul tău, natura are unele soluții potențiale. Ia în considerare încercarea produselor noastre pe bază de ulei natural. De exemplu, produsele pe bază de germeni de grâu. Grâul poate ajuta la hidratare și, eventual, la prevenirea daunelor viitoare. Aplicarea produselor pe bază de ulei din germeni de grâu sunt cunoscute pentru beneficiile lor pentru păr. Uleiul din germeni de grâu este, de asemenea, un bun emolient.

Părul uscat poate duce la fire despicate și, eventual, la rupere. Să nu mai vorbim de faptul că poate fi dificil de aranjat, în situația în care părul tău are un aspect degradat. Scalpul secretă uleiuri pentru a hidrata părul, dar acest ulei tinde să se construiască în jurul scalpului. Dacă ai părul lung, rădăcinile pot fi grase, dar restul părului poate fi uscat și fragil.

Produsele pe bază de ulei din germeni de grâu ajută la hidratarea părului.

Totuși, ai posibilitatea să utilizezi produse pe bază de ulei din germeni de grâu. Acest ingredient este compus din acizi grași cu catenă lungă care îi conferă proprietăți emoliente, pentru a calma și a adaugă catifelare, umezeală pe părul tău. Acest gen de produse sunt recomandate de REKZE Laboratories, precum 43 BALSAM și 63 SAMPON.

Prezența Vitaminei E

Uleiul din germenii de grâu conține o serie de vitamine, inclusiv vitamina E. Vitamina E, sau tocoferol, este cunoscută pentru beneficiile sale pentru piele. Aceasta este ușor absorbită în piele și în păr. Se afirmă că vitamina E poate ajuta potențial pentru a promova formarea celulelor pielii. Cu toate acestea, uleiul este foarte hidratant, ceea ce-l face un ideal prin prezența sa în șampoane și balsamuri. Conținutul de vitamina E păstrează, de asemenea, uleiul, anulând riscul de râncezire. Astfel, termenul de valabilitate într-un produs cosmetic sau de îngrijire a părului va crește.

Vitaminele B

Uleiul din germeni de grâu conține, de asemenea, o serie de vitamine B: B1, B2, B3 și B6. Vitaminele B sunt ușor absorbite de piele și păr.

 

De | 2017-02-10T18:43:13+00:00 februarie 10th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza