Grâul pentru păr

//Grâul pentru păr

Grâul pentru păr

grâulCăderea părului

Există mai multe tipuri de cădere a părului, sau alopecie. Chelia masculină este caracterizată prin căderea liniei de păr din partea de sus a capului. Acest lucru poate începe în anii adolescenței sau peste 20 de ani, potrivit clinicii Mayo. Chelia la femei cauzează subțierea în față, în părțile laterale sau în mijloc. Chelia completă este rară în acest caz. Căderea părului poate fi din cauza aportului nutrițional sărac. Dietele, alimentația necorespunzătoare și anumite boli pot provoca, de asemenea, căderea părului.

Germenii de grâu

Germeni de grâu sunt formați dintr-un nucleu de grâu, care germinează și se transformă într-o plantă. Cea mai mare parte de grăsime este în germenii de grâu și este cea mai nutritivă parte a grâului. Grâul este cunoscut pentru proprietățile sa le de creștere și de regenerare a părului și este folosit în produsele noastre.

Grâul are rolul de a stopa căderea părului și de a îmbunătăți textura acestuia

Conținutul nutrițional ale germenului de grâu

În plus, conținând zinc, germenii de grâu sunt o sursă foarte bună de vitamina B, acid folic, niacina, tiamina și B 6. Aceștia conțin, de asemenea, calciu, fibre, fier și magneziu. Germenii de grâu au acizi grași, omega-3, fosfor, potasiu, proteine, seleniu și vitamina E,

Zinc

Zincul este un mineral esențial care este prezent în mod natural în unele alimente. Zincul este necesar pentru multe activități ce au loc în corpul dumneavoastră, care includ funcția normală imunitară, sinteza proteinelor, sinteza ADN-ului și a diviziunii celulare. Zincul este necesar pentru creșterea părului nou.

Corpul tău are nevoie de un aport zilnic de zinc, deoarece este un mineral care nu este stocat în corpul tău conform rapoartelor Biroului de suplimente alimentare. REKZE Laboratories îți propune 43 BALSAM. Acest produs, pe lângă faptul că hidratează părul, susține și împiedicarea căderii acestuia.

 

De | 2017-02-05T18:42:40+00:00 februarie 5th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza