Produsele pentru păr – gumă xathan

//Produsele pentru păr – gumă xathan

Produsele pentru păr – gumă xathan

gumă xanthan

Guma xanthan este ușor solubilă în apă, fie în caldă sau rece. În general, este afectată de pH, este foarte tolerantă la electroliți. Aceasta este stabilă pe un domeniu larg de temperaturi. Aceste proprietăți o fac extrem de ușoară în a fi folosită, atât în formulare cât și în producție.

Astfel, guma xanthan este utilă în șampoane, balsamuri pentru păr și în produse de styling. Este un fantastic modificator de vâscozitate. Poate produce produse groase și cremoase,  fiind foarte stabile termic. Proprietățile sale de fluidificare permite o utilizare mai ușoară. Este stabil într-un interval larg de temperaturi și este solubil în apă.

De asemenea, este un excelent agent de stabilizare a emulsiei. Ingredientul facilitează încorporarea. Prin urmare, previne separarea fazelor aditivilor pe bază de ulei. Este compatibil cu anionici, cationici, neionici și polimeri.

În produsele de păr este recomandată utilizarea de gumă xanthan

Așadar, aplicarea în care proprietățile gumei xanthan într-adevăr beneficiile sunt maxime este în gelul de styling. Guma xanthan se dizolvă complet și astfel gelul format este foarte clar. Aceasta are este o proprietate foarte dorită de către consumatori.

S-a constatat faptul că că polimerul are proprietăți deosebit de bune de la sine în apă, ca un material pentru un fixativ de păr. O formulă simplă care conține apă, gumă de xanthan (1 până la 3%, în greutate) și conservanți adecvați s-a dovedit a furniza un produs cu o rigiditate excelenta de stil, luciu ridicat, exfoliere nesemnificativă, plăcere la atingere. Aceasta înseamnă că un gel de styling care conține guma xanthan va oferi o menținere excelentă. Evident, nu lasă urme nedorite pe părul tău.

Utilizarea gumei xanthan în produsele de curățare a părului, oferă maleabilitate părului. Prin urmare va deveni ușor de aranjat. Poate curăța  în profunzime fără urme, fără să fie toxic.

REKZE Laboratories îți recomandă 43 BALSAM. Acest produs este pe bază de gumă xanthan și are în compoziție multe alte ingrediente benefice pentru părul tău.

De | 2017-02-13T06:42:56+00:00 februarie 13th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza