Regenerarea părului cu ulei de trandafir

//Regenerarea părului cu ulei de trandafir

Regenerarea părului cu ulei de trandafir

hidratarea păruluiUleiul de trandafir a fost mult timp folosit pentru a promova un ten bine hidratat. Uleiul de trandafir are o compoziție chimică complexă. Acesta constă în aproximativ trei sute de compuși diferiți. Aceleași proprietăți care hrănesc pielea unei persoane, de asemenea, pot hrăni părul acesteia.

În ciuda tuturor beneficiilor, producerea uleiului de trandafir este destul de scumpă și costisitoare. Este nevoie de aproape de 8.800 de lire sterline de flori pentru a face aproximativ 34 de fluid.  Acest lucru se traduce în aproximativ 30 de trandafiri pentru o singură picătură de ulei.

Hidratarea pielii, scalpului și părului.

Uleiul de trandafir este benefic pentru hidratarea părului și scalpului

Uleiul de trandafir este de remarcat pentru hidratare și pentru efectul său emolient. Acest lucru ajută la hidratarea părului și a pielii. Astfel, se combate orice uscare sau deshidratare, în conformitate cu Deramaxime Bio-Cellular Skin Care Co.

Uleiul de trandafir este tonic și are, de asemenea, următoarele proprietăți:

  • stimulante,
  • antiseptice,
  • antivirale,
  • bactericide.

Toate acestea sunt benefice pentru păr și piele, făcându-l util ca tonic general al scalpului, conform Deramaxime Bio-Cellular Skin Care Co Rose.

Principalele componente de uleiuri includ citronelol, care prevede parfum; etanol fenil, care are proprietăți antimicrobiene; antioxidant natural geraniol; și farnesol, un antibacterian care ajută la reglarea, de asemenea, a producției de petrol în piele. REKZE Laboratories a produs 63 SAMPON, ce are în compoziție uleiul de trandafir.

Uleiul de trandafir are proprietăți anti-inflamatorii, care pot promova sănătatea scalpului, potrivit unui studiu publicat în numărul din iunie 2008 al revistei ” Fitotherapy Research ”. Studiul a remarcat, totuși, că sunt necesare cercetări suplimentare pentru a produce cea mai bună pregătire a uleiului de trandafir pentru tratamentul bolilor de piele.

Proprietățile de relaxare ale uleiului poate ajuta la creșterea părului. Căderea părului și stresul sunt adesea legate, în funcție de Clinica Mayo. Oamenii pot utiliza ulei de trandafir în aromo-terapie pentru a combate stresul.

De | 2017-02-07T22:08:49+00:00 februarie 3rd, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza