Imi cade parul. Ce produse impotriva caderii parului imi recomandati?

//Imi cade parul. Ce produse impotriva caderii parului imi recomandati?

Imi cade parul. Ce produse impotriva caderii parului imi recomandati?

Suntem intrebati de cele mai multe ori care sunt produsele pe care le recomandam impotriva caderii parului, doar samponul care ajuta la stoparea caderii parului si sustine regenerarea sau intreg kitul compus din: sampon, balsam, serum si servetele.

Este destul de greu si pentru noi sa facem o recomandare pentru ca asa cum bine stiti caderea parului poate fi datorata mai multor factori si atunci cel mai bine este mai intai sa se ajunga la un medic dermatolog. In functie de concluzia la care ajunge medicul si de cele recomandate ne putem da si noi seama daca produsele REKZE Laboratories pot ajuta si mai mult.

Cura tratament recomandata impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii parului

Cu toate acestea in cazul femeilor pentru preventie si tratament usor recomandam samponul ’63’ si balsamul ’43’. Pentru cazurile mai severe tratamentul se poate completa si cu serumul ’24’.

In cazul barbatilor pentru preventie recomandam doar samponul ’63’ iar in cazul in care sunt tunsi mai scurt atunci si servetele ’28’. Pentru cazurile mai severe recomandam intreg kit pentru a maximiza rezultatele.

De | 2018-01-26T08:44:27+00:00 ianuarie 23rd, 2017|Diverse|0 Comentarii

Comenteaza