Ingredientul minune pentru păr – Acidul oleanolic

//Ingredientul minune pentru păr – Acidul oleanolic

Ingredientul minune pentru păr – Acidul oleanolic

Căderea părului este una dintre cele mai comune probleme atât în rândul femeilor cât şi al bărbaţilor, în ziua de astazi. Cauzele alopeciei pot fi diverse, precum: stresul, alimentaţia precara, moştenirea genetica, folosirea excesivă a produselor de styling, schimbările de temperatură etc.

Există însă felurite metode cu
ajutorul cărora poţi combate căderea părului. Pe lângă o alimentaţie bogată în vitamine şi un stil de viată sănătos, ingredientul minune care te poate ajuta în lupta împotriva căderii părului este acidul oleanolic.

Rekze Laboratories a dezvoltat o intreagă gamă de produse de îngrijire a părului ce conţine acid oleanolic. Această gamă cuprinde: 24 Serum,43 Balsam, 63 Şampon si 28 Serveţele.

Ce este acidul oleanolic?

ACIDUL OLEANOLIC este un triterpenoid natural cu efecte antioxidante, anti-inflamatorii şi antimicrobiene puternice. Este un compus bioactiv, nontoxic, hepatoprotector ce are capacităţi regeneratoare şi conferă elasticitate ţesuturilor. Acesta se poate regăsi cu succes în produsele cosmetice de îngrijire a pielii dar şi a părului.

5 funcţii ale acidului oleanolic

  1. Acțiunea farmacologică

Plantele medicinale care conțin acid oleanolic au fost folosite în medicina populară cu mult timp înainte de a se identifica ce component al plantelor este responsabil pentru eficacitatea lor terapeutică. Cercetările ştiinţifice contemporane au confirmat faptul că acidul oleanolic are mai multe efecte farmacologice, cum ar fi: antitumoral, hepatoprotector, anti-inflamator, antiviral, antimicrobian etc.

Cu toate acestea, cele mai relevante propietăţi ale acidului oleanolic pentru indrustria cosmetică sunt: efectul anti-inflamator, anti-tumoral şi antimicrobian.

  1. Funcţionalitatea ca agent anti-îmbătrânire

Tratamentul cu acid oleanolic îmbunătăţeşte sănătatea pielii şi a părului. Acidul oleanolic formează bariere rezistente de ulei pe păr, astfel încat părul rămâne protejat de orice factor nociv o bună perioadă de timp.

  1. Stimulet pentru creşterea părului

Acidul oleanolic este folosit frecvent în industria cosmetică pentru a stimula creşterea părului şi pentru a preveni iritaţiile scalpului. Acesta încurajează creşterea părului prin stimularea fluxului sanguin periferic la nivelul scalpului.

  1. Activitatea antimicrobiană

Studiile prezintă capacitatea acidului oleanolic de a inhiba creşterea tulpinilor de staphylococci, a plantelor din familia fungilor, a tulpinilor de candida şi a multor altor bacterii nocive corpului uman.

De | 2017-02-01T18:42:37+00:00 februarie 1st, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Lasă un răspuns