Îngrijirea părului cu lecitina

//Îngrijirea părului cu lecitina

Îngrijirea părului cu lecitina

îngrijireaLecitina este o substanță grasă, fiind unul dintre ingredientele folosite în produsele de îngrijire a părului. Aceasta ajută la rândul ei părul uscat, fragil. Îl poate transforma în părul mătăsos și strălucitor. Lecitina inversează, de asemenea, unele dintre efectele îmbătrânirii părului. Îți vom descrie cum funcționează lecitina pe părul tău și care sunt beneficiile acesteia.

Ce este lecitina și de ce este folosită în produsele de îngrijire a părului?

Lecitina este una dintre pietrele de temelie ale membranelor din interiorul și exteriorul fiecărei celule. Substanța grasă este deosebit de abundentă în ouă (lecitină animală) și uleiuri vegetale (lecitina vegetală). Cea mai mare parte, și anume lecitina vegetală este extrasă din semințele oleaginoase. De exemplu: soia, floarea-soarelui și semințele de canola (rapița). Culoare galbenă a substanței grase este apoi prelucrată pentru a se potrivi cu diferitele utilizări.

  • Lecitina grasă în produsele de îngrijire a părului este deosebit de benefică pentru părul subțire, uscat, și fragil.
  • Lecitina în îngrijirea părului oferă un păr suplu și strălucitor

Lecitina contribuie la îngrijirea părului.

Lecitina din produsele de îngrijire a părului ajută la obținerea unui păr sănătos, strălucitor, care este mătăsos la atingere. În special, părul uscat beneficiază de prezența lecitinei deoarece îmbunătățește calitățile structurale ale părului. Împreună cu alte ingrediente de îngrijire a părului se păstrează părul hidratat în mod corespunzător și ajută la refacerea stratului protector natural al părului.

Aceste efecte benefice luptă împotriva îmbătrânirii părului. Lecitina și grăsimile nesaturate susțin regenerarea părului. Șampoanele cu lecitină din gălbenușul de ou refac și îmbunătățesc părul în adâncimea lui, de la interior până la exterior. Lecitina poate îmbunătăți foarte tare aspectul părului deteriorat. Produsele de îngrijire a părului cu lecitina ajută, de asemenea, în procedurile de îndreptare a părului.

43 BALSAM și 63 SAMPON produse de REKZE Laboratories, au în compoziția lor lecitină, acestea pot susține îmbunătățirea condiției unui păr deteriorat.

De | 2017-02-12T18:43:01+00:00 februarie 12th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza