Întreținerea părului: glicina

//Întreținerea părului: glicina

Întreținerea părului: glicina

glicinaGlicina este un aminoacid. Aceasta se găsește, în principal, în gelatină și fibroina de mătase și este utilizată terapeutic ca nutrient. De asemenea, este un neurotransmițător inhibitor rapid. Aminoacizii sunt adesea descriși ca „blocuri de proteine”. Aproximativ o cincime din corpul uman este alcătuit din proteine. Proteina este o componentă esențială a aproape tuturor proceselor biologice.

În termeni simpli, aminoacizii pot fi descriși ca niște compuși organici formați din alți compuși cunoscuți ca amine. Glicina se găsește în diferite fructe, cum ar fi fructele: kiwi și bananele. De asemenea, se găsește în varză, fasole, varză, spanac, soia, produse lactate, carne atât roșu și alb și pește.

Glicina este benefică părului tău, ajutând la producerea de colagen

Aminele sunt formate dintr-un atom izolat de azot și o pereche fără lipirea de electroni de valență, care împreună formează legătura chimică a aminei. Celălalt compus chimic care formează aminoacizii este acidul carboxilic, la care se adaugă gruparea chimică din catena laterală, care dă fiecărui aminoacid diferit proprietățile sale individuale.

Aminoacizii formează o proporție mare de țesut și mușchi și dau celulelor structura lor particulară. Ele sunt esențiale pentru  utilizarea lor în stocarea nutrienților și pentru a facilitarea mișcării acestora în jurul corpului. Acest lucru înseamnă că aceștia joacă un rol esențial în vindecarea țesuturilor deteriorate,  precum părul sau scalpul. REKZE Laboratories îți pune la dispoziție 43 BALSAM, fiind un produs ce are în compoziție glicina.

Glicina, de asemenea, ajută la producerea de colagen și, astfel, joacă un rol important în sistemul nervos central, ceea ce înseamnă că prezența sa reduce posibilitatea căderii părului asociată cu tulburările sistemului nervos. Este produsă în mod natural de organism.

Părul este făcut în cea mai mare parte din proteine și melanină. De fapt, în jur de 88% din părul tău este format dintr-o anumită proteină – keratina. Această proteină necesită patru tipuri diferite de aminoacizi să fie produsă de către organism.

De | 2017-02-03T18:42:34+00:00 februarie 3rd, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza