Regenerarea părului cu Lauryl glucoside

//Regenerarea părului cu Lauryl glucoside

Regenerarea părului cu Lauryl glucoside

regenerarea părului

Lauryl glucoside este un surfactant (termen prescurtat pentru agent activ de suprafață) non-ionic. Acesta poate fi folosit ca un agent spumant, balsam sau emulsionant. Substanța are o capacitate excelentă în a produce spumă și o compatibilitate dermatologică foarte bună.

Așadar, Lauryl glucoside este potrivit pentru folosirea acestuia ca și surfactant de bază sau co-surfactant în produsele de îngrijire a părului,  precum în 63 SAMPON, produs oferit de REKZE Laboratories.

În general, surfactanții au rolul de a degresa, emulsiona uleiuri și grăsimi și de a suspenda uleiuri, permițând ca acestea să fie înlăturate cu ușurință la spălare. Acest ingredient este o substanță derivată din nuca de cocos și alte lipide. Ingredientul are o spumă excelentă și stabilă ce este folositor în produsele de îngrijire a parului, pentru că amplifică abilitățile de curățare a părului.

Lauryl glucoside poate fi folosit alături de alte glucocide.  Astfel, se amplifică spuma și proprietățile acesteia pentru regenerarea părului și pielii. Funcționează excelent atunci când în compoziția produsului este inclus și ingredientul – Cocamidopropyl betaine (cunoscut și prin abrevierea CAPB).

Lauryl glucoside este un ingredient derivat din grăsimi care ajută la regenerarea părului

Cantități recomandate de folosire în produse:

  • 10% -20% – cantitate recomandată pentru produse de spălare a feței.
  • 15% – 40% – cantitate recomandată pentru produse precum gelul de duș, spumă de baie, șampon.
  • 40% – 100% – acele produse ce folosesc mai mult de 40% irită scalpul, pielea și ochii.

Panoul Expert de Revizuire a Ingredientelor Cosmetice (The Cosmetic Ingredient Review Expert Panel) a relatat că lauryl glucoside  este un ingredient, ce poate fi folosit cu siguranță în produse pentru îngrijirea și regenerarea părului și a pielii, fiind o substanță biodegradabilă

63 SAMPON are în compoziție o cantitate potrivită de lauryl glucoside,  astfel încât aceasta să producă o spumă consistentă ce are suficientă potența pentru a înlătura grăsimea și impuritățile din păr, dar suficient de delicat încât să nu irite scalpul, fața sau ochii.

De | 2017-01-30T18:42:28+00:00 ianuarie 30th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza