Keratina: tratament regenerator pentru părul degradat

//Keratina: tratament regenerator pentru părul degradat

Keratina: tratament regenerator pentru părul degradat

păr regeneratÎn societatea de astăzi, atât femeile cât și bărbaţii oferă mai multă atenție felului în care arată. Oamenii afișează un interes tot mai mare pentru podoaba capilară. Pentru a satisface cerințele , saloanele oferă o gama din ce în ce mai variată de servicii: de la permanent la îndreptare, de la decolorare până la vopsire.

Din păcate, toate aceste schimbări radicale pe care noi le dorim înseamna adevărate lupte de supraviețuire pentru părul nostru. Afectat în profunzime, părul devine lipsit de strălucire, greu de aranjat, uscat și tern.

Ce putem face pentru a obține un păr regenerat? Soluția stă în tratamentele și în produsele pentru îngrijirea părului cu Keratină

Ce este Keratină?

Kratina e o proteină fibroasă care dă forță și elasticitate structurii interne și externe a firului de păr. 90% din firul de păr este format din keratină, iar 5-10% (în funcție de umiditatea mediului) din apă.

Datorită keratinei, părul nostru rezistă o perioadă lungă de timp la factorii nocivi din mediu, de exemplu: razele puternice ale soarelui, gerul, vopseaua pentru păr, placa de întins părul etc  Însa o expunere îndelungată la acești factori pot duce la solubilitatea  keratinei din structura părului și, implicit, la îndepărtarea acesteia din firul de păr.

În ce tipuri de produse putem regăsi keratina?

Pe piată există o gamă variată de produse pentru îngrijirea părului care conțin keratină, cum ar fi : şampon, balsam, mască, soluție bifazică etc. Specialiștii recomandă să utilizezi produsele care ți se potrivesc și să urmăreşti cu strictețe indicațiile de pe ambalaj pentru a maximiza efectele keratinei.

Linia de produse pentru îngrijirea părului, dezvoltată de REKZE Laboratories, este cunoscută pentru conținutul ei de keratina în produsul : 43 BALSAM. Acesta susține obținerea unui păr regenerat.

Aceste produse au rolul de a completa substanța pierdută din structura părului. Keratina pătrunde în firul de păr, reparând zonele fragile sau vârfurile despicate, de asemenea, îmbracă firul de păr cu un strat protector ce îl va ajuta să lupte împotriva schimbărilor de temperatură din mediu și totodată oferindu-i strălucirea de altădată.

De | 2017-02-01T06:42:31+00:00 februarie 1st, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza