Secretul unui păr sănătos – uleiul de emu

//Secretul unui păr sănătos – uleiul de emu

Secretul unui păr sănătos – uleiul de emu

părAi visat vreodată să ai părul lung,puternic și sănătos? Unul dintre cele mai importante secrete ale părului sănătos este uleiul de emu recomandat ca fiind hidratant și stimulator în vederea creșterii părului. Avantajul acestui ulei este că pătrunde rapid în structura firului de păr fără a lăsa urme de grăsime,hidratându-l în profunzime.

Uleiul emu este sigur și natural pentru păr

Uleiul de emu provine chiar de la pasărea emu originară din Australia. Grăsimea de emu este un produs natural,foarte concentrate. Conform studiilor acest ulei, bogat în omega3, contribuie la regenerarea părului, recăpătându-i strălucirea și forța de altădată. Ori de câte ori îți permite timpul se poate aplica o cantitate mai mare de ulei și se lasă timp de 20-30 de minute să acționeze, apoi se clătește părul cu apa din abundență.

5 motive pentru care sa alegi produse pe bază de ulei emu

  1. Este sigur și natural. Utilizarea produselor cosmetice pe baza de ulei emu este o opțiune sigură, naturală, fără efecte negative asupra părului sau scalpului.
  2. Potrivit ultimelor studii în domeniul cosmetic, uleiul de emu poate fi folosit în lupta împotriva căderii părului. Acesta conține un nivel ridicat de acid linolenic care ajuta nu numai la prevenirea pierderii părului,dar, de asemenea și la stimularea foliculilor de păr.Uleiul de emu ajută la refacerea structurii parului. Doctorii recomandă utilizarea produselor cosmetice pe baza de ulei emu deoarece poate duce la o diferență considerabilă privind aspectul părului.
  3. Stiliștii recomanda uleiul de emu în combaterea firelor de par neascultătoare întrucât este bogat în acizi grași esențiali.
  4. Uleiul de emu este bacteriostatic. Una dintre cele mai importante proprietăți ale uleiului de emu este capacitatea acestuia de a nu permite înmulțirea bacteriilor. Testele arată ca nicio bacterie nu se poate dezvolta în uleiul de emu.

Sfaturi pentru a utiliza uleiul de emu

Gama de îngrijire a părului dezvoltată de REKZE Laboratories conține acest ingredient ce susține creșterea și stoparea căderii părului.

Ori de câte ori îți permite timpul se poate aplica o cantitate mai mare de ulei și se lasă timp de 20-30 de minute să acționeze, apoi se clătește părul cu apa din abundență.

De | 2017-02-02T06:42:08+00:00 februarie 2nd, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza