Întreținerea părului cu Polisorbat

//Întreținerea părului cu Polisorbat

Întreținerea părului cu Polisorbat

polisorbatPolisorbatul este un lichid uleios. Acesta este frecvent utilizat ca un emulgator în sectorul farmaceutic. Este, de asemenea, un agent activ de suprafață. Asta poate înseamna că reduce tensiunea superficială în lichide și materiale vâscoase.

Acesta este adesea folosit în produsele cosmetice pentru a solubiliza uleiurile esențiale în produse pe bază de apă. Este folosit în creme de gheață pentru a preveni proteinele din lapte. Poate să acoperire picăturile de grăsime și să ajute la a menține forma și textura produsului în compoziția căruia este utilizat.

Acest tip de ingredient este derivat din uniunea de sorbitol (un zahăr natural găsit în fructe și boabe) cu un acid gras mono-nesaturat, cum ar fi acidul oleic (care se găsește în măsline, migdale și avocado). Polisorbatul 80 (care este forma cea mai eficientă pentru căderea părului) conține acid oleic. Dar există și alte polisorbați, cum ar fi Polisorbat 20 și Polisorbat 60. De exemplu, Polisorbat 60 combină sorbitol cu ​​acid stearic. Polisorbatul 60 este, de asemenea, eficient împotriva căderii părului, dar Polisorbatul 80ul pare a fi mai eficient față de celelalte variante menționate.

Polisorbat este un ingredient folosit pentru a îmbunătăți condiția părului.

REKZE Laboratories combină Palisorbatul 80 în produse plus alte ingrediente eficiente în ați îmbunătăți condiția părului, precum în 63 SAMPON

Polisorbat 80 este adesea principalul ingredient în formule produselor de regenerare a părului.

Pentru rezultate, acest ingredient trebuie sa acționeze asupra părului mai des, ca și cum ar fi un tratament. Produsele REKZE sunt ușor de folosit și conțin cantitatea optimă a acestui ingredient.

În timp, Polisorbat s-a observat că nu este folosit doar pentru a promova creșterea părului nou, dar și pentru a face părul mai gros, bogat și strălucitor.

Carcinogenic Potency Project of the University of California la Berkeley au găsit zero potențial cancerigen pentru Polisorbat atunci când a fost aplicat atât la șoareci cât și la șobolani.

 

De | 2017-02-16T18:47:34+00:00 februarie 16th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza