PREVIN. TRATEZ. ALEG UN PAR SANATOS!

Accepta provocarea parului sanatos.

/Previn, tratez, aleg un par sanatos!
Previn, tratez, aleg un par sanatos! 2016-11-07T09:04:01+00:00

ESTI BLOGGER?

Inscrie-te in campania PREVIN. TRATEZ. ALEG UN PAR SANATOS si primesti pentru testare Samponul 63 Travel impreuna cu Balsamul 43 Travel. In plus avem 3 premii surpriza pentru cei mai creativi dintre voi.

Cum poti primi produsele noastre?

Daca esti un influencer in comunitatea ta si ne poti dovedi asta, completeaza formularul de inscriere. Noi vom analiza datele trimise, iar cei acceptati vor primi spre testare versiunile Travel ale samponului 63 si balsamului 43.

Testeaza-le si gaseste un mod creativ sa scrii despre experienta ta si despre cum te-au ajutat produsele REKZE Laboratories sa obtii un par mai sanatos si mai stralucitor dupa doar cateva utilizari.

Pentru autorii celor mai creative si inspirate postari am pregatit cateva premii surpriza.

Campania de testare se va incheia pe data de 31 ianuarie 2017.

Numarul produselor oferite pentru testare sunt limitate, asa ca inscrie-te cat mai curand!

Cu totii stim ca lucrurile exceptionale sunt greu de gasit, in special cand vine vorba de produsele de infrumusetare si ingrijirea parului. REKZE Laboratories iti usureaza cautarea.

Nu astepta pana cand vei avea probleme cu caderea parului. Produsele REKZE Laboratories sunt astfel concepute incat sa ajute si la prevenirea deteriorarii si caderii parului, nu doar la stimularea cresterii acestuia.

Samponul 63 combina 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia. 63 contribuie la obtinerea unui par sanatos si puternic eliberand scalpul de factori care obstructioneaza cresterea foliculilor si de acumularea de sebum, ajutand la obtinerea unui par si un scalp cat mai sanatoase posibil.

Balsamul 43 combina 43 de ingrediente pentru a oferi rezistenta parului si pentru a controla nivelul de hidratare ducand astfel la obtinerea unui par cu un aspect sanatos. Formula balsamului este astfel conceputa incat sa nu ingreuneze parul.

Arunca o privire si in celelalte sectiuni ale website-ului si afla mai multe despre produsele REKZE Laboratories si accepta provocarea noastra!

Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook.

Formular inscriere in campanie!

Numarul de pachete este limitat, astfel inscrierea nu presupune si acceptarea in campanie.
Sex MF
[newsletters newsletters-337 list:3 email:E-mail autocheck:on "Ma abonez la Newsletter-ul Campaniei"]


Daca nu ati primit si e-mailul de confirmare imediat dupa inscriere, va rugam sa verificati si folderul Spam sau Junk.