Produse de îngrijire a părului cu Butylene glycol

//Produse de îngrijire a părului cu Butylene glycol

Produse de îngrijire a părului cu Butylene glycol

îngrijireAtunci când citești listele de ingrediente la un produs de îngrijire a părului, este posibil să întâlnești un produs chimic numit Butylene glycol. Totuși, poate te întrebi ce face și cum funcționează. Este într-adevăr un ingredient rău? La urma urmei, există multe alte ingrediente utile pentru îngrijire părului și scalpului. Acestea nu sunt derivate în mod natural. Pentru a înțelege mai bine Butylene glycol, să aruncăm o privire la modul în care este utilizat acest produs chimic în îngrijirea părului.

Cum se utilizează Butylene glycol?

Există mai multe motive pentru care companiile de îngrijire a părului pot include Butylene glycol în formulele produselor lor. În primul rând, se adaugă acest ingredient pentru produsele de îngrijire a părului pentru a creste puterea altor ingrediente. Problema cu multe produse este faptul că ingredientele active au o greutate moleculară care este un pic prea mare pentru o pătrundere eficientă.

Prin urmare, este comun pentru doar o mică parte din ingredientele benefice pentru pătrunde în textura pielii și a părului. Restul stau pe suprafață. Prin creșterea gradului de pătrundere, Butylene glycol poate stimula eficiența globală a produsului.

Butylene glycol este prezent în produsele de îngrijire a părului

În al doilea rând, Butylene glycol este uneori inclus în formulări pentru a da produselor o consistență mai subțire. Cu toate ca o textură groasa se poate simți bine, grosimea poate crea, de asemenea, o senzație de gras și de disconfort la unele persoane.

Subțiind formula texturii, Butylene glycol poate face produsul mai plăcut de utilizat și reduce timpul de așteptare în ideea în care produsul acționează mai rapid. REKZE Laboratories îți recomandă 28 SERVETELE ce conține acest ingredient care ajută la hidradarea scalpului și îmbunătățirea condiției părului.

Așadar, este un foarte bun umectant, foarte similar cu Propilenglicol . Acest lucru este cunoscut a fi aproape non-toxic și neiritant pentru piele. De multe ori extractele din plante sunt dizolvate în Butylene glycol.

De | 2017-02-08T18:42:39+00:00 februarie 8th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza