Produse impotriva caderii parului cu efecte demonstrate clinic

//Produse impotriva caderii parului cu efecte demonstrate clinic

Produse impotriva caderii parului cu efecte demonstrate clinic

Testarea clinica si dermatologica a tuturor produselor REKZE Laboratories joaca un rol important in a asigura oferirea unor produse de cea mai inalta calitate clientilor companiei. In acelasi timp, permite companiei sa le imbunatateasca in permananta prin cercetare cotinua si inovatie.

REKZE Laboratories lucreaza pentru studiile sale doar cu parteneri care tin cont de cele mai riguroase controale clinice. Acestea sunt conduse de experti clinici si manageri de proiect experimentati. Rezultatele obtinute in urma acestor teste riguroase care au dovedit potentialul si eficacitatea produselor vin sa intareasca brandul REKZE Laboratories.
Pentru a-si dovedi eficacitatea, toate produsele REKZE Laboratories impotriva caderii parului si care stimuleaza cresterea parului au fost testate pe subiecti care prezinta tendinte de cadere a parului, cu rarire difuza a parului, aspect uscat si deteriorat si par care casant si subtire.

Samponul 63 de la REKZE Laboratories s-a dovedit ca ajuta la cresterea grosimii firului de par cu 3% si densitatii acestuia cu 19% dupa doar 4 saptamani de utilizare a produsului. Samponul a fost testat atat pe barbati, cat si pe femei si a fost foarte bine tolerat pe scalp si par. Participantii la studiul clinic au notat si reducerea caderii parului (64% dintre participanti), imbunatatirea conditiei parului (76%), revitalizarea scalpului (76%), intarirea firului de par (80%), cresterea elasticitatii parului (80%), iar o parte dintre ei au raportat si stimularea cresterii parului (52%), printre alte efecte pozitive.

In ceea ce priveste balsamul 43, acesta a imbunatatit grosimea firului de par cu 5%, iar densitatea parului cu 21%, in grupul de control, dupa doar 4 saptamani de utilizare constanta. Participantii la studiu au raportat si reducerea caderii parului (72% dintre participanti), imbunatatirea conditiei parului (84%), par mai putin casant (84%), cresterea elasticitatii parului (84%), reducerea senzatiei de scalp uscat (84%), dar au notat si stimularea cresterii parului (76% dintre participanti).

Studiul clinic efectuat pentru serul 24 arata ca acesta a imbunatatit grosimea firului de par cu 7%, iar densitatea parului a crescut cu 25%, dupa doar 4 saptamani de utilizare, conform recomandarilor de pe ambalaj. S-a raportat si reducerea caderii parului (75% dintre participanti), intarirea firului de par (51%), imbunatatirea conditiei parului (63%), hranirea parului (71%), reducerea subtierii firului de par (59%), stimularea cresterii parului (55%), dar si oferirea de volum (76%), pe langa alte efecte pozitive.

Toate produsele REKZE Laboratories s-au dovedit eficiente atat pentru femei, cat si pentru barbati. Prin testarea clinica si dermatologica a produselor sale, REKZE Laboratories doreste sa-si reafirme angajamentul pe termen lung in a folosi expertiza si inovatia in dezvoltarea si oferirea de solutii pentru ingrijirea parului de cea mai inalta calitate.

De | 2018-01-26T08:43:58+00:00 decembrie 20th, 2017|Noutati|0 Comentarii

Comenteaza