Proprietăți antibacteriene pentru păr cu Kigelia

//Proprietăți antibacteriene pentru păr cu Kigelia

Proprietăți antibacteriene pentru păr cu Kigelia

Kproprietăți antibacterieneigelia este cultivată în Africa de Sud-Sahariană. Din copacii Kigeliei și speciile pinnata se obține un fruct lunguieț de dimensiuni mari. Oamenii indigeni din regiune au folosit-o mult timp pentru aplicații medicinale și cosmetice. Multe companii cosmetice au recunoscut proprietățile de îmbunătățire a părului și pielii, prin adăugarea de extract de fructe la unele dintre produsele lor. Cercetările medicale au descoperit, de asemenea, dovezi că extractul de fructe de Kigelia poate fi eficace în a ajuta pentru a trata melanomul. Aceasta este o formă mortala  de cancer de piele.

Proprietăți antibacteriene

Ca urmare a studiilor care au aratat că scoarța din Kigelia posedă proprietăți antibacteriene potente. O echipă de cercetători din Africa de Sud au efectuat un studiu pentru a vedea dacă fructul Kigelia a oferit aceste beneficii, de asemenea. Ei au preparat extracte brute din ambele părți, atât din scoarța tulpinii cât și din fructe. S-a folosit apă distilată, etanol sau acetat de etil.

Kigelia are proprietăți antibacteriene.

Cercetatorii au testat apoi extractele împotriva bacteriilor gram-negative și gram-pozitive. Într-un raport privind concluziile lor într-un numar din 2002 a revistei „South African Journal of Botany”, au raportat că atât scoarța, cât și extractele de fructe au prezentat o activitate antibacteriană semnificativă împotriva ambelor bacterii. Aceste descoperiri au deschis calea pentru utilizarea extractului de Kigelia în agenți de curățare a părului și scalpului și a altor produse concepute pentru a combate infecțiile bacteriene ale pielii. REKZE Laboratories recomandă 63 SAMPON, produs ce conține extract de fruct de Kigelia.

Ajută la un scalp ferm.

O echipă formată din cinci membri indieni, fiind oameni de știință, au efectuat o trecere în revistă a literaturii științifice. Ei au acoperit studiile în proprietățile medicinale și cosmetice ale Kigeliei. În raportul lor, publicat intr-un numar de 2009 „Natural Product Radiance” , cunoscut în 2011 ca „Indian Journal of Natural Products an Resouces” – au citat studii care au găsit ingredientele active ale Kigeliei. De exemplu: saponine steroidiene, luteolina flavonoide și quercetină . Aceste fitochimicale ajută la întărirea și stabilizarea fibrelor de colagen care susțin pielea scalpului.

De | 2017-02-11T06:42:54+00:00 februarie 11th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza