Proteina din grâu pentru păr

//Proteina din grâu pentru păr

Proteina din grâu pentru păr

grâuFirele noastre de păr sunt formate din 91% de proteine ​​, de asemenea. Cea mai cunoscută are numele de keratină, care este responsabilă pentru rezistența și structura firului de păr. Este foarte importantă pentru îngrijirea și creșterea părului tău.

Pe măsură ce părul crește, se poate ajunge treptat mai fragil la vârfuri. Acest factor este cauzat adesea de folosirea excesivă a produselor toxice pentru păr sau a celor care sunt pe bază de căldură. Capacitatea de a menține părul puternic în timp este o reușită. Părul ce este menținut hidratat devine un act ce duce la echilibru, adică la menținerea sănătății părului.

Potrivit lui Hilda Sustaita, proteina din grâu este considerată o proteină blândă. Ingredientul poate penetra firul de par ca să adere la fisuri de-a lungul de-a lungul straturilor cuticulei. Tratamentele cu proteine ​​pot fi foarte benefic pentru sănătatea părului tău.

Produsele pentru îngrijirea părului ce conțin proteine din grâu întăresc părul și ajută sa îți atingi obiectivele părului pe care ți-l dorești.

Proteina din grâu contribuie la sănătatea părului tău.

Proteină din grâu hidrolizată este considerată a fi un „tratament cu proteine ​​reale”, deoarece moleculele sale de proteine ​​sunt suficient de mici pentru a penetra firele de par, spre deosebire de cele mai multe tratamente cu proteine ​​de casă.

Proteina din grâu contribuie la:

-Întărirea firului de păr prin fragmente de proteine care aderă la par și pătrund cortexul.
-Atrage umezeala firului de păr si are rolul de a îmbunătăți capacitatea sa de a-și menține umiditatea.

Tratamentul poate repara un păr extrem de deteriorat sau sa te ajută să îți pregătești părul pentru produsele cu încălzire termică (îndreptare, ondulare, uscare etc). Cu toate acestea, în cazul în care părul tău este deja destul de sănătos, menținerea acestuia în acest fel este foarte importantă. 63 SAMPON și 43 BALSAM sunt produse recomandate de REKZE Laboratories. Acesta sunt pe bază de proteină din grâu.

De | 2017-02-17T18:42:39+00:00 februarie 17th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza