Hrănirea părului: Proteina din soia

//Hrănirea părului: Proteina din soia

Hrănirea părului: Proteina din soia

proteina din soiaProteina din soia hidrolizată este un tip de soia comestibilă, fabricată prin prelucrarea chimică de soia naturală. Producătorii frecvent se referă la proteina din soia hidrolizată ca la o proteină vegetală. Cu toate acestea, această etichetă este oarecum înșelătoare, deoarece nu toate proteinele ​​vegetale derivă din soia. Hidroliza este o metodă de extracție, care se reduce proteina de soia într-o cuvă de acid sulfuric.

Producătorii amestecă o substanță acidă ce rezultă împreună cu sodă caustică pentru a neutraliza conținutul de acid. În timp ce proteina de soia hidrolizată conține cele mai multe substanțe nutritive și beneficii pentru sănătate, poți consuma, de asemenea, un produs care nu este tocmai sănătos. Acest lucru se întâmplă prin prezența substanțelor utilizate la procesul chimic. Această situație este valabilă din punct de vedere nutritiv. Partea bună este că poate fi folosită în produsele pentru păr deoarece nu există niciun efect toxic.

Proteina din soia hidrolizată susține hrănirea părului

Dacă ai căutat unui remediu pentru părul uscat sau deteriorat, prezența proteinelor în produsele pentru păr este esențială. Proteina ​​poate ajuta, fără îndoială. Este important să se respecte doza de proteine din produse pentru a nu oferi un efect negativ asupra sănătății.

Un exces de proteine poate face părul mai puțin elastic, și extrem de fragil. Acesta va începe să se rupă foarte ușor. Totuși, proteinele folosite în cantități recomandate, stimulează regenerarea firului de păr.

Proteinele pot umple golurile din cuticulele noastre, ceea ce face părul mai puternic, mai sănătos. Moleculele sunt suficient de mari pentru a sta pe suprafața firului de păr și oferă un grad de protecție. Acestea ajută părul să fie mai voluminos și mai rezistent.

REKZE Laboratories îți sugerează produsele 43 BALSAM, 24 SERUM și 63 SAMPON. Acestea au în compoziție această proteină ce servește la o condiție a părului îmbunătățită. În plus, poți vedea și 28 SERVETELE.

De | 2017-02-07T06:41:54+00:00 februarie 7th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza