Regenerarea părului cu taurină

//Regenerarea părului cu taurină

Regenerarea părului cu taurină

regenerarea păruluiTaurina, de asemenea, cunoscută sub numele de acid 2-aminoetansulfonic. Este un compus organic care poate fi găsit în țesutul animal. Compusul are o funcție vitală atât la animale cât și la om. Taurina se găsește în celulele creierului, inimă și sânge sub formă de trombocite. Ingredientul este considerat un aminoacid condiționat, ceea ce înseamnă că este produsă de organism.

Cum este Taurina legată de regenerarea părului?

Observațiile ajuns la concluzia că taurina protejează foliculul de păr. Există mai multe studii care arată beneficiile taurinei asupra creșterii părului și a stării generale de sănătate, precum și legătura sa cu ciclul natural de creștere a parului.

Un studiu efectuat în 2013 descrie alopecia ca o maladie modernă, care este agravată de stres din cauza condițiilor socio-economice în schimbare în care trăim.

Taurina ajută la regenerarea părului.

Cercetătorii au studiat efectele taurinei împotriva alopeciei, care a fost cauzată de diverși agenți chimici de stres. A existat un răspuns pozitiv atunci când s-a adăugat taurină și a permis o mai bună recuperare. Studiul concluzionează că există dovezi puternice care arată modul în care taurina poate ajuta cu alopecie. Efectul crește atunci când sunt utilizate cu alte componente care reduc căderea părului. 63 SAMPON, fiind produs ce conține taurină, plus multe alte ingrediente. Acesta constituie o formulă ce poate susține creșterea și întreținere părului tău. Acest produs este oferit de REKZE Laboratories.

Un alt studiu efectuat în 2008 analiza taurina în ceea ce privește (TGF) -β – o proteina care poate duce la pierderea părului. Taurina este implicată în mai multe funcții fiziologice. De exemplu, printre care funcțiile imunomodulatoare și antifibrotice. Cercetătorii au folosit taurină pe vitro, în foliculii de păr. Observațiile ajuns la concluzia că taurina protejează foliculul de par de efectele (TGF) -β1.

Pe lângă faptul că e un element important în dezvoltarea creierului și a retinei, taurina are un efect antiinflamator și antioxidant.

De | 2017-02-13T18:42:55+00:00 februarie 13th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza