Revitalizarea părului cu linalool

//Revitalizarea părului cu linalool

Revitalizarea părului cu linalool

revitalizarea părului.Linaloolul este un produs chimic derivat din plante cu flori și condimente. Acesta este utilizat într-o varietate de aplicații. Agenția de Protecție a Mediului a aprobat utilizarea sa în produsele de îngrijire a părului. Acesta poate fi folosit pe oameni/animale de companie și în aer liber, în condiții de siguranță, fără a fi o amenințare pentru fauna sălbatică.

Linanool are un miros plăcut, care este strâns legat de un ton floral picant. Acesta este utilizat în produse de larg consum, cum ar fi produsele cosmetice, loțiuni, creme, șampoane, parfumuri, etc. Este de obicei listat sub ingrediente pentru aceste produse ca beta linalool, linalil alcool, oxid de linaloyl, p-linalool, alo-ocimenol, și 2, 6-dimetil-2,7-octadien-6-ol și poate fi amestecat în unele componente ale unui produs ce este cunoscut pentru revitalizarea părului.

Linalolul este un produs chimic derivat din plante ce este cunoscut pentru revitalizarea părului.

Unii oameni au uneori răspunsuri alergice la materialele cu arome specifice, cum ar fi linalool. Chiar dacă e un ingredient sau un constituent parfumat obținut natural, acesta trebuie folosit în cantități recomandate de lege. Acest lucru îi determina pe oameni să identifice ce produse pot utiliza în siguranță

Linalool este un lichid incolor, cu un miros moale și dulce. Acest ingredient apare, în mod natural, în multe uleiuri esențiale, cum ar fi la: mandarină, izmă, trandafir, chiparos, lămâie, scorțișoară și ylang ylang.

Vitamina E este un produs secundar comun al producției de linalool. Vitamina E este o vitamina solubilă de grăsime pe care organismul o utilizează în diferite moduri. Aceasta poate fi folosită pentru a reduce efectele vizuale ale degradării părului, prin hidratarea celulelor.  REZKE Laboratories oferă 28 SERVETELE și 63 SAMPON. Aceste produse conțin Linanool și susțin revitalizarea părului tău.

Acesta poate ajuta, de asemenea, la deteriorare a stratului dermic care mai apoi, se poate vindeca. Vitamina E oferă mai multe beneficii pentru sănătate atunci când sunt este utilizată în doze recomandate.

De | 2017-01-31T06:42:25+00:00 ianuarie 31st, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Lasă un răspuns