Beneficiile plantei Rooibos pentru păr

//Beneficiile plantei Rooibos pentru păr

Beneficiile plantei Rooibos pentru păr

rooibosDacă se întâmplă să vezi o plantă Rooibos în sălbăticie, o poți confunda cu ușurință cu alte plante, precum buruieni.  Totuși, sud-africanii au descoperit beneficiile uimitoare ale acestei plante cu mult timp în urmă.

Rooibos face parte din familia plantelor leguminoase. Aceasta este o plantă care este utilizată, în mod obișnuit, ca un ceai. Rooibosul nefermentat sau verde posedă un gust blând în timp ce Rooibosul fermentat are un gust dulce. Planta este, de asemenea, un produs natural, care nu are conservanți, aditivi sau coloranți. Să aruncăm o privire la beneficiile uimitoare ale plantei, prin prezența acesteia în produsele pentru îngrijire a părului și scalpului tău.

Planta Rooibos are beneficii asupra părului tău, susținând creșterea părului.

  1. Stimulează creșterea părului :
    Utilizarea produselor pentru păr ce conțin acest ingredient pot ridica șansele creșterii părului tău. Rooibos este îmbogățit cu minerale, cum ar fi: zinc, calciu, cupru, potasiu. Acestea nu numai că susțin creșterea părului, ci și ajută la consolidarea în timp a rădăcinii părului.
  2. Previne albirea părului :
    Nu este nevoie să ai peste 40 de ani pentru a suferi de albirea părului prematură. Grație creșterii stresului și a poluării, albirea părului nu mai este un simptom al persoanelor în vârstă. Nivelurile ridicate de cupru prezente în extractul de Rooibos ajută la prevenirea albirii premature a părului..
  3. Ajută la stres și hipertensiune arterială, eliberându-o :
    Rooibos este o plantă care este fără cofeina în componența sa.  Consumul de cafeina tinde să crească tensiunea arterială a organismului, care provoaca stres și hipertensiune. Cercetările au demonstrat că un Rooibosul este foarte bun în controlarea nivelului tensiunii arteriale al organismului, prevenirea stresului și a hipertensiunii. De obicei, stresul este principalul inamic al părului nostru.

REKZE Laboratories îți recomandă 63 SAMPON, fiind produs pentru îngrijirea părului care are în compoziție Rooibos sau, altfel denumit, Aspalathus linearis leaf extract.

De | 2017-02-10T06:42:55+00:00 februarie 10th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza