Tratament pentru par. Stopeaza caderea parului!

//Tratament pentru par. Stopeaza caderea parului!

Tratament pentru par. Stopeaza caderea parului!

tratament pentru par Tratament pentru par: REKZE Laboratories a lansat Serumul 24 Tratament o alternativa eficienta care actioneaza pe tot scalpul fara efecte secundare comparativ cu  Minoxidilul sau Nanoxidilul. Serumul 24 este un tratament pentru regenerarea parului complex, special formulat pentru barbati si femei. Printre cele 24 de ingrediente regasim Procapil®, Sphinganine si  Astressin-B.

Tratament pentru par cu puternice proprietati de inhibare al testosteronului (DHT)

Un produs al unei cercetari minutioase, serul nostru tratament impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii parului incorporeaza doar ingredientele active ce s-au dovedit cele mai eficiente, aratand cea mai mare eficienta pentru biologia complexa a scalpului.

Formula combina molecule benefice intr-un mod care creste calitatea proprietatilor dorite si atentia cade pe compusii care afecteaza patru elemente ai ciclului normal al cresterii parului: celulele epiteliale, sistemul nervos epitelial, sistemul imun si sistemul vascular.

Serul tratament creat de REKZE Laboratories impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii parului lupta impotriva subtierii si ruperii firului de par si este conceput sa asigure ca eficienta formulei nu scade in timp, cum se intâmpla in mod obisnuit cu alte tratamente similare.

Ingrediente de top pentru stoparea caderii parului si cresterea parului

Serul ‘24’ include ingrediente de top in cea mai potrivita concentratie alese exclusiv pentru proprietatile lor si obtinute folosind un proces de extractie fara chimicale pentru a mentine eficienta maxima a componentelor finale.

Astressin-B continut de serul tratament ‘24’ ajuta la reluarea cresterii parului si duce la ingrosarea firului de par, dar si la o pigmentare mai inchisa decât culoarea naturala.

Sphinganine, varianta similara si naturala a finasterideri, inhiba testosteronul (DHT) iar astfel ajuta la prevenirea caderii parului, re-echilibrarea ciclului de viata al parului si ajuta la obtinerea unui scalp mai sanatos.

Recomandari pentru utilizarea serumului tratament pentru par ’24’

Serum tratament pentru femei si barbati ’24’ se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara prin pulverizarea pe zona cu probleme, dupa care se maseaza usor.

Tratamentul pentru par trebuie utilizat in prima etapa 2-3 luni de zile fara intrerupere, daca rezultatele sunt cele dorite se continua. Daca problema care a cauzat caderea parului este una temporara si s-a stabilizat puteti inrerupe tratamentul. Pentru preventie si maximizarea rezultatelor va recomandam totusi sa folositi samponul ’63’ si balsamul ’43’ impotriva caderi parului si pentru regenerare de la REKZE Laboratories. In acelasi timp pentru persoanele care transpira in exces sau are parul si scalpul gras de la sebum utilizarea servetelor ’28’ special concepute pentru a completa linia de produse si a o face cea mai complexa, completa.

Vrei sa stii mai multe despre caderea parului, tratament cadere par femei, tratament pentru regenerarea parului barbati, tratament par barbati?

Iar articolul acesta nu ti-a raspuns la intrebarile pe care le aveai despre aceste subiecte. Lasa un comentariu prin formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

De | 2018-01-26T08:44:22+00:00 ianuarie 24th, 2017|Caderea Parului|0 Comentarii

Comenteaza