Tratamente pentru caderea parului – Minoxidilul creeaza dependenta?

/, Diverse, Ingrediente/Tratamente pentru caderea parului – Minoxidilul creeaza dependenta?

Tratamente pentru caderea parului – Minoxidilul creeaza dependenta?

Tratamente pentru caderea parului – Minoxidilul creeaza dependenta?

Cu siguranta nu este nevoie sa va mai prezentam informatii despre Minoxidil, exista foarte multe surse care vorbesc despre acest ingredient activ, tratament de crestere a parului.

Pentru ca avem multi clienti care vor sa stie daca Minoxidilul sau produsele de cresterea a parului pe care le comercializam noi sau alte braduri creeaza dependenta iar dupa oprirea tratamentului parul incepe sa cada, dorim sa raspundem intr-un mod simplu pentru a fi intelesi de toti cititorii nostri.

La baza caderii parului stau mai multi factori, indiferent daca vorbim de barbati sau femei. Factori precum: stresul, alimentatia, tratamente dure asupra parului (placa, decolorari, solutii de fixare) dereglerari hormonale si nu in ultimul rand factorul genetic.

Astfel, daca vorbim de caderea parului datorata factorilor non-genetici, tratamentele asupra parului precum: serumuri, lotiuni, sampoane, balsamuri etc, se pot opri fara sa cauzeze inversarea procesului de crestere a parului. Toate acestea daca factorul care a stat la baza caderii parului a fost rezolvata.

Sa exemplificam, daca o floare prinde o vara secetoasa pentru a supravietui sezonului cald are nevoie sa fie udata. Daca sezonul urmatorul vara este cu ploi atunci floarea numai are nevoie sa fie udata 🙂

Problema apare la factorul genetic, unde nu exista un produs, ingredient magic care sa trateze acest factor pe termen lung si astfel parul nostru sau floarea din exemplu are nevoie constant sa fie udata.

In acelasi timp va recomandam sa preveniti caderea parului cu produse de calitate, testate clinic, in loc sa ajungeti sa o tratati.

Din acest motiv REKZE Laboratories a lansat linia de produse pentru cresterea parului care include: sampon, balsam, serum, servetele umede pentru scalp si styling gel. Toate acestea pentru a ajuta cu o complexitate de ingrediente pastrarea unui scalp si par sanatos.

 

De | 2018-03-16T12:02:24+00:00 martie 6th, 2018|Caderea Parului, Diverse, Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza