Efectele asupra părului al uleiului de migdale

//Efectele asupra părului al uleiului de migdale

Efectele asupra părului al uleiului de migdale

migdaleUleiul de migdale a fost folosit pe scară largă pentru beneficiile sale asupra sănătății. Era un ajutor de frumusețe cu mult înainte ca știința să fi descoperit efectele acestui ulei de semințe. Foarte popular în Asia de Sud-Est și în regiunea mediteraneană, unde migdalul a fost domesticit.

Boabele de migdale și uleiul de alune extras erau văzute ca benefice pentru sănătatea inimii și pielii.
Acum știm că uleiul este bogat în vitamina E, acizi grași mono-nesaturați, proteine, potasiu și zinc, pe lângă o serie de alte minerale și vitamine, ceea ce explică de ce este atât de bun pentru inima noastră, piele și păr.

Uleiul de migdale este un ingredient benefic în îngrijirea părului

În fiecare zi pierdem în jur de o sută de fire de păr, dar aceasta nu afectează volumul nostru total de păr datorită creșterii parului nou, care înlocuiește vechiul. Dar dacă căderea părului este mai pronunțată decât în ​​mod normal, scalpul nostru va arata semne vizibile de subțiere care pot fi foarte deranjante. Expunerea la poluanți de mediu, deficiențe nutriționale, dezechilibru hormonal, și stres sunt principalele motive pentru pierderea excesivă a părului.

Deficiența de magneziu și calciu, în special, rezultă în creșterea părului sărac și căderea acestuia. Zincul este un alt mineral important pentru un păr sănătos; lipsa lui este cunoscut a cauza alopecie, caracterizată prin subțierea părului. Uleiul de migdale este bogat în toate aceste minerale.

Folosirea produselor de îngrijire a părului pe bază de ulei de migdale poate controla căderea părului. Aplicarea pe păr doar a uleiului de migdale poate fi eficientă, dar, în condițiile în care se aplică produse ce au mai multe ingrediente benefice, șansele la un păr vizibil sănătos cresc.

Un alt avantaj este că aplicarea acestor produse nu lasă părul gras după utilizare. REKZE Laboratories a dezvoltat o linie de produse ce conțin ulei de migdale 43 BALSAM și 63 SAMPON.

De | 2017-02-09T06:43:08+00:00 februarie 9th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza