Un păr sănătos cu biotină

//Un păr sănătos cu biotină

Un păr sănătos cu biotină

păr sănătosBiotina este un compus solubil în apă și, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamine din complexul B sau vitamina H. Aceasta joacă un rol important în metabolism. Astfel, susține organismul tău pentru a procesa energie. De exemplu, transporturile de dioxid de carbon din celulele corpului. Mai ales, biotina poate ajuta la susținerea creșterii unui păr sănătos și puternic. Conform studiului făcut la Harvard, biotina este una dintre vitaminele esențiale pentru creșterea rezistenței părului, textură și creștere.

Pe de altă parte, deficitul de biotina poate provoca dermatita, scăderea apetitului, oboseală, confuzie mentală, pierderea de pigment în păr sau alopecie. Cu toate acestea, deficitul de biotină este rar. Acest lucru apare, de obicei, la persoanele cu tulburări metabolice, epileptici, sportivi, bătrâni și persoane cu tracturile gastro-intestinale eliminate. În plus, mamele însărcinate sau care alăptează au, de asemenea, niveluri mai mici de biotină din cauza creșterii cererii de vitamina din corpurile lor.

Cercetările arată că, printre factorii care fac biotina importantă pentru sănătatea părului, metabolizarea acizilor grași și aminoacizilor joacă un rol esențial. Deoarece firele de păr conțin o cantitate mare de keratină, metabolizarea aminoacizilor (compușii care fac toate proteine) este esențială pentru un păr sănătos.

Biotina contribuie la susținerea unui păr sănătos.

Biotina este cunoscut ca un complex de vitamina B, care ajuta la foliculii de par să fie hrăniți. Prin urmare, deficitul de biotină poate diminua dezvoltarea celulelor care formează foliculii piloși. Deși această situație nu este frecvent întâlnită; se poate dezvolta ls cei care consumă cantități mari de alcool și care care au o dietă săracă.

Deficienta de biotină produce un metabolism anormal al acizilor grași, ceea ce duce eventual la căderea, subțierea și ruperea părului neexplicate. Atunci când părul devine nesănătos,  poate fi fragil, să se rupă cu ușurință și să cadă.

Prin utilizare produselor ce conțin biotină, îți poți menține părul sănătos. REKZE Laboratories recomandă 63 SAMPON, fiind un produs ce are biotină în componența sa.

De | 2017-01-28T18:42:45+00:00 ianuarie 28th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza