Untul de shea pentru păr

//Untul de shea pentru păr

Untul de shea pentru păr

untul de sheaUntul de shea provine din semințele fructului arborelui de Shea și care este, în mod natural, bogat în vitaminele A, E și F. Acesta oferă protecție UV și asigură pielii acizii grași esențiali și substanțele nutritive necesare pentru producerea de colagen. Untul de shea a fost utilizat în Africa și în alte țări de ani de zile pentru a îmbunătăți condiția părului și scalpului.

Acest ingredient are atât de multe beneficii pentru sănătatea pielii și părului nostru, deoarece are proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii. De asemenea, conține Vitamina A, E, F și altele, care protejează corpul nostru de radicalii liberi. Radicalii liberi distrug celulele noastre sănătoase și ei sunt responsabili pentru multe problemele de sănătate cu care ne confruntăm, inclusiv căderea părului și alte afecțiuni asemănătoare. În cazul în care corpurile noastre sunt sănătoase, părul nostru va fi sănătos, de asemenea.

Untul de shea este bogat în vitamine necesare părului tău

Problemele inflamatorii sunt principalele simptome condițiilor scalpului și pielii. De exemplu: eczemele și psoriazisul ce permit căderea părului. Untul de shea are proprietăți inflamatorii. Acestea ajută să ne vindece aceste condiții ale scalpului și pielii, pentru a permite o creștere a părului nou. Din moment ce untul shea nu este toxic pentru piele, poate fi folosit în produsele de îngrijire a părului.

Untul de shea poate fi folosit ca protecție solară naturală, deoarece există o cantitate mică de SPF. Acest lucru poate proteja părul și pielea de razele ultraviolete nocive ale soarelui. Untul de shea este ca un protector pentru păr. Acest ingredient are rolul de a proteja împotriva daunelor cauzate de tratamentele chimice, uscătoare, plăci de păr, vopsea, decolorant, ondulatoare și alte instrumente de păr care cauzează deteriorarea părului.  REKZE Laboratories îți sugerează 43 BALSAM, produs ce conține unt de shea.

Calmează scalpul uscat, senzația de mâncărime și iritat, fără înfundarea porilor, astfel încât părul nostru poate crește fără obstacole sau impedimente. Deoarece untul de shea este bogat în vitamina A și E, , altfel poate repara părul deteriorat și firele despicate, adăugându-se umiditate părului uscat, fragil și fără strălucire.

De | 2017-02-06T18:41:57+00:00 februarie 6th, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza