Despre Noi

Brandul REKZE este reprezentat de două companii REKZE Laboratories LLC și REKZE Laboratories Ltd., localizate în Statele Unite ale Americii și, respectiv, Marea Britanie. Ambele entități sunt societăți private. Produsele ce poartă marca REKZE  sunt realizate în laboratoarele partenere din Italia.
 
REKZE Laboratories înseamnă o linie complexă de produse dermatocosmetice testate dermatologic si clinic pentru păr destinate stimulării creșterii părului și reducerii căderii acestuia cât și pentru piele. Odată cu această lansare,
 
REKZE face primii pași pentru îndeplinirea obiectivului companiei de a deveni un lider global în industria de înfrumusețare și îngrijirea părului.
 
REKZE Laboratories a dezvoltat această linie de produse unice pe piață folosindu-se de cele mai noi descoperiri biotehnologice pentru a oferi rezultate prin intermediul unor produse dermatocosmetice pentru păr și piele care pot fi eliberate fără prescripție medicală.
 
Compania a adus laolaltă o echipă de experți în dermatologie pentru a crea unele dintre cele mai complexe formule pentru stimularea creșterii părului și care previne înrăutățirea procesului de cădere a părului. Formulele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la stimularea naturală a circulației scalpului necesară hrănirii foliculilor de păr.
 
Produsele REKZE Laboratories sunt importate și distribuite pe piața din România exclusiv de VOK Brand Distribution Srl.