Termeni și Condiții

Bine ai venit pe rekze.ro, denumit în continuare „site”. Site-ul este administrat în România de către VOK BRAND DISTRIBUTION SRL.

Acest website folosește cookies, vă rugăm pentru mai multe informații să consulatați secțiunea „Politica De Utilizare Cookie” .

REGULI DE CONFIDENȚIALITATE

rekze.ro respectă legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Compania noastra se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terti si sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. VOK Brand Distribution Srl nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice).

Daca aveti orice intrebare in ceea ce priveste politica de confidentialitate, trimiteti un email la info*@*vok.ro, sunati la telefon +4 021.780.79.33 sau cititi aici.

PLATĂ

Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

ONLINE CU CARD: Puteti efectua plata online cu cardul in conditii de sigurant deplina. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, vok.ro foloseste serviciile MobilPay/Netopia. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilpay, vok.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra

RAMBURS: Coletele trimise prin curier rapid vor fi livrate direct la adresa indicată cu plata la curier în momentul recepției.

TRANSFER BANCAR: Datele necesare operatiunii sunt:

* beneficiar: SC VOK Brand Distribution Srl

* cod unic inregistrare: RO18964734 * nr. reg. comertului: J17/1376/25.08.2006

* cont: RO96BTRL04401202565762XX

* Banca Transilvania – Agentia Tei Bucuresti

TERMENI DE LIVRARE ȘI GARANȚIE

Produsele sunt livrate în ambalajul original, insoțite de factura fiscala și asigurate pe durata transportului. Vă rugăm pentru mai multe informații să consulatați secțiunea „Livrare & Retur” .

Comanda se consideră acceptată când ajunge cu statusul finalizată.

REZULTATE SAU BANII INAPOI

Campania „Rezultate sau Banii Inapoi” se aplica doar produselor selectionate si semnalizate in pagina de descriere. Regulile de functionare a campaniei sunt disponibile mai jos.

Campania NU se aplica daca:

  • produsul nu este returnat in termen de 14 zile de la data livrarii in ambalajul original
  • in comanda au existat mai multe produse de acelasi fel
  • comanda repetata catre acelasi client/adresa de livrare/facturare.

In cazul produselor care au beneficiat de transport gratuit, in cazul unui retur clientul suporta atat costul de transport initial (19.90 lei) cat si costul de returnare.

Returnarea contravalorii se face in maxim 7 zile lucratoare prin transfer bancar sau dupa caz returnarea pe cardul bancar cu care s-a facut plata.

Pentru procesul de retur urmati urmatorii pasi:

  1. Accesati pagina de contact https://www.rekze.ro/contact/
  2. Completati campurile cu numele dvs., la subiect treceti, Retur si numarul comenzii, la descriere va rugam sa ne comunicati daca plata a fost facuta cu cardul sau datele pentru transfer bancar ( numele complet, numele bancii, contul in format IBAN ).
  3. In maxim 48 de ore lucratoare primiti confirmarea acceptului de retur si adresa la care trebuie facut returul.

Învită un prienten

Utilizatorul care invită un alt utilizator nou pe site trebuie să fie deja un client cu o comandă finalizată și livrată și care nu a returnat nici un produs/comandă în 30 de zile.

Reducerile se aprobă dacă utilizatorul invitat a plasat o comandă care a fost finalizată/livrată și nu a returnat produs/comandă în 30 de zile.

Identificarea abuzului față de această campanie atrage anulare reducerilor fără nici un fel de informare.

REDUCEREA 10% LA PRIMA COMANDĂ

Reducerea se acordă o singura data unui client nou.

Codul de reducere este livrat în e-mail-ul de confirmare creare cont nou. Codul trebuie aplicat in momentul finalizării primei comenzi.

REDUCEREA 5% FIDELIZARE

Codul de reducere este furnizat în e-mail-ul de confirmare finalizare comandă. Codul trebuie aplicat in momentul finalizării noilor comenzi.

Codurile de reducere nu se pot utiliza simultan.

o