🚀TOP 5 produse pentru creșterea părului fără Minoxidil

Cauți cele mai bune produse pentru creșterea părului fără minoxidil?

5 produse de înaltă performanță pentru păr cu rezultate maxime fără efecte secundare și fără Minoxidil cu rezultatele rapide dovedite, pentru femei și bărbați.

ȘAMPON CREȘTEREA PĂRULUI & ANTICĂDERE

Șamponul 63 combina peste 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia printre care: Cafeina, Taurina, Zinc, Saw Palmetto, Lycopen Organic, Biotina. 63 este un puternic inhibator DHT, contribuie la obtinerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstructionează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obtinerea unui par si a unui scalp cât mai sanatoase.

2. BALSAM CREȘTEREA PĂRULUI & ANTICĂDERE

Balsamul 43 combina 43 de ingrediente printre care Keratina pentru a conferi rezistenta parului si pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obtinerea unui par cu aspect sanatos. Formula balsamului este astfel conceputa încât sa nu îngreuneze parul.

3. SERUM TRATAMENT CREȘTEREA PĂRULUI & ANTICĂDERE

Serul tratament 24 conține o formulă ce foloseste o tehnologie avansată menită să trateze întregul scâlp, nu doar zona vertex, combinând peste 24 de ingrediente precum: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-b etc, care trateaza pierderea parului, mentinând în acelasi timp vitalitatea scalpului si actionând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obtine rezultate optime într-o perioada scurta de timp. 24 este un tratament pentru par leave in care se aplica de 2 ori pe zi.

4. ȘERVEȚELE UMEDE CREȘTEREA PĂRULUI & ANTICĂDERE

Servetelele umede 28, primele de pe piată menite să curete si sa hrănească scalpul, combină peste 28 de ingrediente destinate tratării procesului de subțiere a firelor de păr și a pierderii parului, ajutând la mentinerea unui par sanatos fara riscul de a se rupe.

5. STYLING GEL CREȘTEREA PĂRULUI & ANTICĂDERE

Gelul de styling 27 este special conceput pentru persoanele care au predispoziție la căderea părului, însa este recomandat și celor care îți doresc un produs de coafare și stilare care sa nu afecteze firul de par și sa-l mențina sanatos și care sa susțină creșterea parului.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
156,90 lei

Îngrijirea Părului

27 Styling Gel

109,90 lei

Îngrijirea Părului

28 Șervetele

34,90 lei
129,60 lei
[/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.