­čÜÇTOP 5 produse pentru cre╚Öterea p─ârului f─âr─â Minoxidil

Cau╚Ťi cele mai bune produse pentru cre╚Öterea p─ârului f─âr─â minoxidil?

5 produse de ├«nalt─â performan╚Ť─â pentru p─âr cu rezultate maxime f─âr─â efecte secundare ╚Öi f─âr─â Minoxidil cu rezultatele rapide dovedite, pentru femei ╚Öi b─ârba╚Ťi.

╚śAMPON CRE╚śTEREA P─éRULUI & ANTIC─éDERE

╚śamponul 63 combina peste 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia printre care: Cafeina, Taurina, Zinc, Saw Palmetto, Lycopen Organic, Biotina. 63 este un puternic inhibator DHT, contribuie la obtinerea unui p─âr s─ân─âtos ╚Öi puternic eliber├ónd scalpul de factori care obstructioneaz─â cre╚Öterea foliculilor ╚Öi de acumularea de sebum, ajut├ónd la obtinerea unui par si a unui scalp c├ót mai sanatoase.

2. BALSAM CRE╚śTEREA P─éRULUI & ANTIC─éDERE

Balsamul 43 combina 43 de ingrediente printre care Keratina pentru a conferi rezistenta parului si pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obtinerea unui par cu aspect sanatos. Formula balsamului este astfel conceputa încât sa nu îngreuneze parul.

3. SERUM TRATAMENT CRE╚śTEREA P─éRULUI & ANTIC─éDERE

Serul tratament 24 con╚Ťine o formul─â ce foloseste o tehnologie avansat─â menit─â s─â trateze ├«ntregul sc├ólp, nu doar zona vertex, combin├ónd peste 24 de ingrediente precum: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-b etc, care trateaza pierderea parului, mentin├ónd ├«n acelasi timp vitalitatea scalpului si action├ónd asupra disfunc╚Ťiilor foliculilor pentru a obtine rezultate optime ├«ntr-o perioada scurta de timp. 24 este un tratament pentru par leave in care se aplica de 2 ori pe zi.

4. ╚śERVE╚ÜELE UMEDE CRE╚śTEREA P─éRULUI & ANTIC─éDERE

Servetelele umede 28, primele de pe piat─â menite s─â curete si sa hr─âneasc─â scalpul, combin─â peste 28 de ingrediente destinate trat─ârii procesului de sub╚Ťiere a firelor de p─âr ╚Öi a pierderii parului, ajut├ónd la mentinerea unui par sanatos fara riscul de a se rupe.

5. STYLING GEL CRE╚śTEREA P─éRULUI & ANTIC─éDERE

Gelul de styling 27 este special conceput pentru persoanele care au predispozi╚Ťie la c─âderea p─ârului, ├«nsa este recomandat ╚Öi celor care ├«╚Ťi doresc un produs de coafare ╚Öi stilare care sa nu afecteze firul de par ╚Öi sa-l men╚Ťina sanatos ╚Öi care sa sus╚Ťin─â cre╚Öterea parului.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Îngrijirea Părului

28 ╚śervetele

34,90 lei
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 156,90 lei.Pre╚Ťul curent este: 139,60 lei.
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 109,90 lei.Pre╚Ťul curent este: 99,80 lei.
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 129,60 lei.Pre╚Ťul curent este: 109,50 lei.
[/vc_column][/vc_row]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *