Transplantul de Par – Informatii Generale Actualizate

Un transplant de par este o procedura chirurgicala prin care se transfera fire de par de la o parte a capului (donor) intr-o zona cu chelie (recipient). Scopul acestei proceduri este de a restabili cresterea parului pe o zona afectata de chelie sau alopecie (pierderea parului).

Dupa o procedura de transplant de par, este important sa urmati instructiunile de ingrijire recomandate de medicul dumneavoastra pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a reduce riscul de infectie sau alte complicatii. Aceste instructiuni pot include utilizarea unui sampon si a unui ser tratament special pentru a ajuta la cicatrizarea scalpului si a stimula cresterea parului. Este de asemenea important sa evitati expunerea la soare, sa nu atingeti sau rasuciti firele de par transplantate, sa nu faceti exercitii fizice intense sau sa nu faceti dusuri fierbinti in primele saptamani dupa procedura.

Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a utiliza orice sampon sau ser tratament dupa o procedura de transplant de par. Un medic poate recomanda anumite produse sau poate avea instructiuni speciale pentru utilizarea lor. Este de asemenea important sa urmati intotdeauna instructiunile de utilizare ale produselor de ingrijire a parului pentru a evita iritarea scalpului sau afectarea rezultatelor transplantului. Cu toate acestea, samponul REKZE 63 poate fi utilizat inca de la cateva saptamani dupa procedura, la fel si serumul tratament REKZE 24. Multe persoane considera ca odata cu transplantul de par nu este necesar sa se foloseasca astfel de produse, dar chiar si dupa aceasta procedura, este foarte important sa se utilizeze pentru a ajuta scalpul, radacinile implantate, dar si cele vechi sa fie hranite si stimulate sa creasca sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *