63 Șampon: Cel mai bun șampon contra căderii părului pentru barbați și femei

Laboratoarele REKZE au reușit să echilibreze peste 63 de ingrediente într-o formulă unică de șampon împotriva căderii părului la barbați dar și la femei. Alopecia nu tine cont de sex și în cele mai multe cazuri nici de vârstă. Din acest motiv este foarte important cu ce tip de șampon ne spălam, mai ales că nu doar alopecia este unicul factor care duce la căderea părului.

În cele mai multe cazuri intalnim ca și factor, stresul dar si dereglarile hormonale sau alimentatia saraca în proteine și vitamine.

Un șampon special conceput contra căderii parului nu incepe sa ofere rezultate imediate, insa un sampon de calitate impotriva căderii părului il simți de la prima spălare. Datorită ingredientelor din 63 Sampon putem afirma că este unul din cele mai bune șampoane împotriva căderii părului și pentru regenerare acestuia.

Update1: Șamponul 63 a fost testat dermatologic și clinic, astfel și-a demonstrat eficacitatea într-un studiu facut pe bărbați și femei cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Update2: Șamponul 63 este acum disponibil și în lanțul de magazine dm Drogerie Markt din întreaga țară. Pentru a verifica care este cel mai apropiat magazin de tine te rugam să accesezi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *