Cel mai bun tratament pentru păr indicat bărbaților și femeilor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cel mai bun tratament pentru par indicat barbatilor si femeilor fara prescriptie medicala? Majoritatea produselor de calitatea impotriva caderii parului si pentru cresterea acestuia au in spate studii, analize si teste clinice. Toate aceste produse au la baza cate un ingredient activ, chimic sau natural, printre acestea amintim: Minoxidil, Aminexil, Nanoxidil, Procapil, Finasterida etc. In majoritatea cazurilor regasim in compozitie un singur ingredient care joaca un rol important in stoparea sau regenerarea parului ceea ce face grea lupta impotriva caderii parului.i aici.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Serumul 24 cel mai bun tratament pentru par?”][vc_column_text]REKZE Laboratories a lansat Serumul 24 care este un tratament pentru par complex cu ingrediente care ataca diverse cauze ale caderii parului. Complexul de vitamine Procapil are rolul de a creste circulatia sangelui in zona scalpului, in studiile clinice s-a demonstrat ca actioneaza mai eficient decat Minoxidilul si fara efecte adverse. Mai apoi serumul vine cu  Sphinganine, un inhibator natural al DHT-ului in cazul barbatilor.

In cauzele caderii parului legate de stres, Serumul 24 vine cu Astressin-B, asemenea un ingredient care a demonstrat in diverse studii ca sustine cresterea parului in cazul persoanelor care au aceasta problema pe baza stresului.

Pentru a maximiza rezultatele tratamentului pentru cresterea parului, Serumul 24 mai contine si Ginko biloba leaf extract, Salvia sclarea extract, Kigelia africana fruit, Cinnamomun bark extract etc.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Cum se aplica tratamentul pentru par 24?”][vc_column_text]Serumul 24 se foloseste de 2 ori pe zi, dimineata si seara, se aplica prin pulverizare si se recomanda 1 ML la fiecare utilizare ceea ce inseamna undeva la 3-5 pulverizari pe zona afectata de caderea parului. Inainte de fiecare utilizare se recomanda a se agita foarte bine flaconul cu tratament pentru par.

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Linia de produse impotriva caderii parului REKZE”][vc_column_text]Din linia de produse special concepute pentru ingrjirea scalpului si a parului mai fac parte: Samponul 63, Balsamul 43 si Servetele 28. Daca va intrebati de unde vin aceste numere, transpuse in numele produselor, acestea semnifica numarul de ingrediente din fiecare produs.

Linia de produse REKZE Laboratories este disponibila la comanda online si in farmaciile partenere.

Update1: Serumul 24 a fost testat dermatologic și clinic, astfel și-a demonstrat eficacitatea într-un studiu facut pe bărbați și femei cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Update2: Serumul 24 este acum disponibil și în lanțul de magazine dm Drogerie Markt din întreaga țară. Pentru a verifica care este cel mai apropiat magazin de tine te rugam să accesezi aici.[/vc_column_text]

Prețul inițial a fost: 156,90 lei.Prețul curent este: 119,60 lei.
Prețul inițial a fost: 109,90 lei.Prețul curent este: 89,80 lei.
Prețul inițial a fost: 129,60 lei.Prețul curent este: 99,50 lei.
[/vc_column][/vc_row]

2 thoughts on “Cel mai bun tratament pentru păr indicat bărbaților și femeilor

  1. admin says:

    Buna Ana-Maria, produsele noastre sunt eficiente, insa fiecare persoana reactioneaza diferit la tratament, astfel si rezultatele sunt diferite. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *