Minoxidil sau Procapil impotriva caderii parului?

//Minoxidil sau Procapil impotriva caderii parului?

Minoxidil sau Procapil impotriva caderii parului?

MINOXIDIL – Scurta prezentarea

Minoxidil este un ingredient patentat de Pfizer, care are ca si denumire comerciala Rogaine sau Regaine. In acelasi timp pe piata se gasesc numeroase alte produse generice care au la baza Minoxidil 5% sau Minoxidil in concentratie de 2% pentru femei. Acest ingredient in testele clinice si-a demonstrat eficienta in zone vertexului (crestetul capului), insa rezultatele pot veni in acelasi timp si cu efecte adverse, acesta fiind un puternic vasodilatator. In cele mai multe tari, precum si in Romania, Minoxidilul se poate achizitiona doar cu prescriptie medicala.

PROCAPIL – Scurta prezentarea

Procapil este denumirea comerciala a unui compus complex de 3 ingrediente (biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) patentat de Sederma. Avantajele acestui ingredient este ca actioneaza pe intreaga sufrafata a scalpului, nu necesita prescriptie medicala iar in studiile clinice nu au rezultat reactii adverse.

REKZE Laboratories a ales sa foloseasca in 24 Serum si 28 Servetele acest ingredient in defavoarea Minoxidilului. Astfel cu cele peste 20 de ingrediente din cele 2 produse a reusit sa dezvolte un set puternic, complex care sa lupte impotriva caderii parului, alopeciei la femei si barbati si in acelasi timp sa sustina cresterea acestuia.

Tratamentul 24 impotriva caderii parului si pentru regenerarea acestuia mai este sustinut de alte ingrediente performante pentru maximizarea rezultatelor printre care si Keratina, Collagen, Astressin-B, Sphinganine. Serum 24, impreuna cu intreaga linie (sampon, balsam, serum) au fost testate dermatologic si clinic, astfel rezultatele sunt dovedite clinic.

De | 2018-01-26T08:50:29+00:00 ianuarie 22nd, 2017|Ingrediente|0 Comentarii

Comenteaza