Minoxidil sau Procapil împotriva căderii părului?

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”MINOXIDIL”][vc_column_text]

Minoxidil este un ingredient patentat de Pfizer în anii 1950, care are ca și denumire comercială Rogaine sau Regaine. În același timp pe piață se găsesc numeroase alte produse generice care au la baza Minoxidil 5% sau Minoxidil în concentrație de 2% pentru femei. Acest ingredient în testele clinice și-a demonstrat eficiența doar în zona vertexului (creștetul capului), însa rezultatele pot veni în același timp și cu efecte adverse, acesta fiind un puternic vasodilatator.

În cele mai multe țări, precum și în România, Minoxidilul se poate achizitiona doar pe bază de prescripție medicală. Rezultatele avute în urma utilizării sunt de moment, odată intrerupt tratamentul pe baza de Minoxidil părul începe sa cadă.

 

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”PROCAPIL”][vc_column_text]

Procapil este denumirea comercială a unui compus complex de 3 ingrediente (biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) patentat de Sederma. Procapil conform studiului clinic care poate fi descărcat aici este mai eficient decât Minoxidil, acționează pe întreaga sufrafață a scalpului, nu necesită prescripție medicală iar in studiile clinice nu au rezultat reactii adverse.

REKZE Laboratories a ales sa folosească în 24 Serum și 28 Șervetele acest ingredient în defavoarea Minoxidilului. Astfel cu cele peste 24 de ingrediente a reușit să dezvolte un set puternic, complex care să lupte împotriva căderii părului, alopeciei la femei și bărbați și în același timp să susțină creșterea acestuia.

Tratamentul 24 împotriva căderii părului și pentru regenerarea acestuia mai este sustinut de alte ingrediente performante pentru maximizarea rezultatelor printre care Keratina, Collagen, Astressin-B, Sphinganine etc. Astfel nu se poate compara un produs care are doar Minoxidil cu un produs performant precum serumul 24 care  are o formulă eficientă din ingrediente demonstrate clinic că susțin o creștere rapidă și sănătoasă a părului.

24 Serum, împreună cu întreaga linie (șampon, balsam, serum) au fost testate dermatologic și clinic timp de 4 săptamâni pe bărbați și femei cu vârste între 18 și 55 ani. Produsele sunt disponibile aici la comandă online sau în întregul lanț de magazine dm Drogerie Markt din întreaga țară, farmacii și partenerii autorizați.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *